• Durant el curs 2018-19, l’EUHT StPol ofereix el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, que arriba a la XXX edició, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Gastronomia i Restauració i els màsters en Direcció Hotelera, Arts Culinàries i Direcció de Cuina. 
  • Amb més de 50 anys de trajectòria, aquest curs l’EUHT StPol compta amb un alumnat de més de 30 nacionalitats diferents, destacant així el caràcter internacional de l’Escola. 

 

Formar els nous professionals del sector de la direcció hotelera, la gastronomia i la restauració i fer-ho mitjançant una metodologia que combina les sessions teòriques amb la pràctica en un entorn real. Aquest és l’eix de la majoria de programes educatius de l‘Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (EUHT) StPol: “aprendre fent“.

I així ho han experimentat des del primer dia de curs els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística i els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de doble titulació de Tècnic en Gastronomia i Restauració que, juntament amb les classes teòriques, realitzen les pràctiques a l’entorn de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (a cuina, a sala i a recepció de l’hotel) i en hotels i restaurants de diferents països. Uns programes educatius que sumen més de 30 anys en el cas de la titulació universitària i 26 anys en el cas del cicle formatiu, essent una referència del sector.

Durant aquest curs 2018-19 que ara comença, l’EUHT StPol – centre adscrit a la Universitat de Girona – imparteix també tres màsters: el Master in Hospitality Management, el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (ambdós amb més de 20 anys de trajectòria) i el Master in Culinary Arts and Kitchen Management, que arriba a la tercera edició.

En total, l’oferta acadèmica d’aquest curs compta amb alumnes de més de 30 nacionalitats diferents i la xifra d’inscrits supera la del curs passat. De fet, alguns programes com ara el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina tenen una ocupació del 100%.

>> Més informació sobre l’oferta acadèmica de l’EUHT StPol AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *