Els principals càrrecs directius d’un hotel
12 setembre, 2023Convertir-se en director d’hotel als 30 anys
3 octubre, 2023Aquesta setmana iniciem oficialment el curs acadèmic 2023/2024 a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Un curs que compta amb l’estrena del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina que actualitza el programa especialitzat en Alta Cuina d’EUHT StPOL. Amb aquesta haurà entrenat fins a 25 generacions d’alumnes. Si vols estar al dia de les darreres novetats del curs, dedica-hi un parell de minuts més a seguir llegint aquest article.
Dimarts 19 de setembre l’alumnat de primer curs del Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística i el del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració s’han donat cita a la sessió de benvinguda que dona inici oficial al curs acadèmic 2023-24.
Se sumen als estudiants dels programes de màster que van començar el 4 de setembre passat. D’una banda, l’alumnat del Master in Hospitality Management va començar la formació d’introducció a la gestió hotelera que té lloc durant tot el mes i en què, d’una manera intensiva, es posen a punt per adquirir els fonaments teòrics que necessitessin durant el mes màster. D’altra banda, també s’ha iniciat el Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina, tant en espanyol com en anglès.
A més, el proper 25 de setembre, començaran les classes els alumnes del Màster in Hospitality Management en les seves modalitats en línia i semipresencial.
Un programa renovat
La gran novetat d‟aquest curs 2023/2024 és l‟actualització del programa de màster en arts culinàries d‟EUHT StPOL. Es tracta, originalment, del curs universitari superior en gastronomia europea més antic del món que arriba renovat per adaptar-se a les darreres tendències del sector, en especial, els aspectes vinculats a la innovació culinària tant des del punt de vista de la tècnica com de la gestió de la cuina.
Durant les tres primeres setmanes de setembre, l’alumnat ha estat avaluat en un bootcamp en servei de cuina professional per observar-ne la facilitat, el coneixement i les capacitats de treball en equip abans d’entrar de ple amb les classes magistrals.
A més, aquest curs també hi ha l’opció de cursar el Postgrau en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i el Postgrau d’Alta Cuina i Innovació Culinària, dos cursos semestrals que permeten especialitzar-se en un dels àmbits del màster.