PRÀCTIQUES D’ESTIU – SHERIN RIZCALA
21 Juliol, 2017
PRÀCTIQUES D’ESTIU – MIGUEL ÁNGEL REYES
17 Agost, 2017
Mostrar tots

Es compleixen 25 anys de la participació de l’EUHT StPOL als JJOO de Barcelona

L’EUHT StPOL va ser escollida pel COOB per organitzar el servei d’aperitius de les personalitats i VIPs que van assistir a la gran cita mundial

FotoequipoEns situem a l’estiu del 1992, a Barcelona. La ciutat vibrava amb la inauguració dels XXV Jocs Olímpics. Era una gran oportunitat per generar il·lusió i projectes així com per posar la ciutat de Barcelona i, en general, tota Espanya al mapa turístic mundial.

Els JJOO de Barcelona ’92 van marcar un abans i un després a la ciutat. Van ser i segueixen sent qualificats com uns dels més exitosos de la història. Noves infraestructures, grans logístiques i un esperit olímpic i de col·laboració ciutadana es van apoderar de la ciutat i la van fer brillar com mai.

Tant és així que moltes empreses, professionals i voluntaris, van contribuir a que tot sortís perfecte.

L’EUHT StPOL no va ser una excepció. Va ser escollida pel COOB (Comitè Olímpic Organitzador de Barcelona) per organitzar el servei d’aperitius de les personalitats i VIPs que van assistir a la gran cita de l’esport mundial. Caps d’estat, polítics, presidents de federacions, presidents d’empreses patrocinadores, col·laboradores… van ser per uns dies els nostres clients més preuats.

Per tal d’estar a l’alçada, l’EUHT StPOL va dissenyar una línia d’aperitius mediterranis i va redactar un programa de formació específic on van quedar establerts els mecanismes i les normes de funcionament del servei tenint en compte tots els detalls.

Un total de 70 alumnes i 10 professors van participar activament a l’efemèride de la que ja se’n celebren 25 anys. Entre tots, van preparar un total de 65.000 aperitius, entre ells, 35.000 canapès.

Des de l’EUHT StPOL estem molt orgullosos de poder seguir formant futurs xefs i de seguir acumulant experiències vitals com la d’aquell estiu del 1992.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *