El Dilluns 17 de febrer hem rebut la visita de Carlos Cervantes, membre del Departament de Relacions Externes de Grup DAMM, per fer una classe magistral sobre la cervesa, la seva trajectòria a la gastronomia i una sessió de cata pels alumnes de 3r curs de Tècnic en Gastronomia i Restauració i 3r curs del Grau en Gestió Hotelera i Turística.

L’Escola Universitaria d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, un any més, compta amb la colaboració del Grup DAMM per oferir sessions per complementar la formació curricular dels estudiants, en aquest cas, hem fet un recorregut sobre la importància de la cervesa, la seva història, ingredients bàsics i posteriorment s’ha procedit a la cata dels productes DAMM.

Per unes hores, els alumnes de l’EUHT StPOL han pogut apreciar la cervesa com un gran producte de la restauració, siguent la cervesa un dels productes més antics de la humanitat, el seu gran consum massiu ha fet perdre prestigi com a beguda. Carlos Cervantes ha contagiat el seu coneixement als alumnes per poder mostrar les característiques més destacades de la cervesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *