Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols amb 2 estrelles Michelin, presidirà el jurat del Concurs de Cuina Jove de Catalunya
23 març, 2022L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món
6 abril, 2022Què està de moda a la indústria hotelera en aquest moment? I per què? Quines són les noves tendències en hoteleria i en l’àrea d’Aliments i Begudes?
Una de les assignatures del pla d’estudis del Màster en Direcció Hotelera és trends in hospitality, és a dir, tendències al sector hoteler i de la restauració. Impartides pel professor Carl Rohde, les sessions de coolhunting tenen com a objectiu formar els futurs professionals del sector perquè siguin més sensibles a les noves tendències i a la innovació. La metodologia de l’assignatura comença amb una sèrie de presentacions de diferents tendències a diferents àrees: hoteleria, aliments i begudes, màrqueting digital, etcètera.
Després d’aquestes sessions, l’alumnat participa en una sortida de camp a Barcelona per trobar cool seeds, és a dir, l’objectiu és captar noves idees i noves tendències que tenen lloc a la ciutat o a diferents indrets que coneixen.
De nou a l’aula, la tercera fase de la metodologia consisteix a triar les millors històries que han trobat i compartir-ne algunes al bloc Science of the time’s Futurists Club.
Here is video montage of my students at @EUHTStPOL and I walking around Barcelona, looking for cool seeds!https://t.co/uxYmCtbJsM
— Carl Rohde (@CarlRohde) October 27, 2021
Descobreix el més innovador en hoteleria i restauració
Noves tendències, noves idees, noves maneres de fer. Els articles publicats al bloc Science of the time’s Futurists Club per l’alumnat del Màster en Direcció Hotelera tracten dels temes més variats: des de l’aparició i el paper dels robots al sector hoteler, fins al creixement dels anomenats Virtual Dining Concepts, passant per novetats com l’ús de pantalles de televisió en habitacions d’hotel que simulen vistes fantàstiques i relaxants o casos com el d’un restaurant a Bangkok (Tailàndia) que opta per col·locar a totes les taules un comensal una mica peculiar: un ós panda de peluix.
Robots in the hospitality industry? 🤖
— EUHT StPOL (@EUHTStPOL) March 30, 2022
Giuseppe Petrone, former student of the Master in Hospitality Management online, write about it in @ScienceofTime
👉https://t.co/rIOsMY9KUI #coolhunting #hospitaliy #trends #hospitalitymanagement #robots
Si teniu ganes de descobrir quines són les noves tendències que estan emergint al sector hoteler i de la restauració i llegir com les expliquen els alumnes que han cursat o estan cursant el Màster en Direcció Hotelera d’EUHT StPOL, teniu una oportunitat d’or .
Alguns d’ells estan recollits a la publicació Future Hospitalities, que compta amb un total de 36 exemples de noves tendències en sectors com Food & Beverage, màrqueting digital, intel·ligència emocional i molts altres temes. La publicació es pot descarregar aquí.
I també podeu trobar alguns dels seus articles al bloc https://scienceofthetime.com/