El Departament de Formació Contínua de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Barcelona) presenta la XXIV edició dels Cursos Professionals, dirigits a directius, propietaris i comandaments intermedis del sector de l’hoteleria i la restauració.

 
Aquests cursos, que l’EUHT StPOL realitza des de 1966, es dissenyen per donar resposta a les necessitats formatives d’un sectorempresarial molt dinàmic i en constant evolució, que requereix una actualització contínua de coneixements i operativitat per part dels seus càrrecs directius i professionals especialistes .

 
L’edició actual de cursos professionals, a celebrar entre els mesos de gener – maig i octubre – novembre de 2012 abasta tots els àmbits de la gestió hotelera i turística: direcció hotelera, direcció de Food & Beverage, màrqueting, allotjament, cuina, etc . i recullen aspectes d’índole teòrica i pràctica, sempre aplicant el punt de vista de les últimes tendències i innovacions d’aquesta indústria tan important al nostre país a càrrec d’experts de primer nivell de diferents països.

 
El nombre de cursos monogràfics d’aquesta edició és de 20, impartits en espanyol o en anglès, en dependència de la matèria escollida i en un format flexible que permet a qualsevolempleat o directiu compaginar les sessions lectives amb el seu horari d’empresa.

 

 
Informació sobre els cursos:
Correu electrònic: fcontinua@santpol.edu.es
Telèfon: 93 760 02 12 de dilluns a divendres de 9 a 14 h. o de 15 a 18 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *