Food styling: com fer les millors fotos gastronòmiques per instagram
6 març, 2020Seguim online!
20 març, 2020L’Aishwarya Mahesh va estudiar el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) el curs 2018-2019. Va fer les pràctiques a l’Hotel Arts Barcelona, concretament, al restaurant ENOTECA del xef Paco Pérez, amb dues estrelles Michelin.
Abans de començar el màster a l’EUHT StPOL, l’Aishwarya era pastissera al seu país, la Índia. El seu objectiu: convertir-se en cap de cuina d’un restaurant en un futur proper; per això va decidir inscriure’s en el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
“Tant al màster com al restaurant amb dues estrelles Michelin he après moltes tècniques i ha estat una experiència realment interessant”, diu l’Aishwarya Mahesh.
Coneix la seva #stpolexperience en el següent vídeo.