Demetrio Maduro, original de Panamà, ha visitat l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar 34 anys després de finalitzar els seus estudis al centre

“És increïble veure com, a l’entrar, en Ramón, professor de l’Hotel-Escola, encara recorda el meu nom i el meu cognom”. Emocionat, en Demetrio Maduro, ha tornat al centre que el va veure néixer i créixer com a professional: l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

En Demetrio Maduro (Panamà) era molt jove quan va decidir viatjar fins a Sant Pol de Mar per complir un dels seus somnis: dedicar-se al món de la hoteleria. Ara, 34 anys després, torna per explicar-nos els seus èxits professionals, que no són pocs.

Marriott International és la reconeguda cadena hotelera on en Demetrio ha anat construïnt el seu Currículum. Entre moltes d’altres fites, ha liderat 3 obertures d’hotel en diferents ciutats d’Amèrica Llatina. Tot i això, ell no és l’únic Alumni d’èxit procedent de Panamà: “Tinc altres compatriotes que han estudiat a l’EUHT StPOL i, quan tornen a Panamá, són molt reconeguts”.

Després de tant anys treballant, en Demetrio es sent molt orgullós d’haver estudiat a EUHT StPOL ja que, diu, “la formació senta unes bases sòlides i et dóna uns valors que van més enllà de les classes teòriques”. Ara, tants anys d’experiències després, en Demetrio vol donar un consell als actuals alumnes: “Aprofiteu la oportunitat que EUHT StPOL us dóna, tot el que esteu aprenent en aquesta Escola. Per mi, és un orgull”.

Pots veure l’entrevista sencera aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *