Un total de 80 comensals han omplert el Saló Llevant en motiu de la celebració del Dinar d’homenatge als Antics Alumnes i Professors de Sant Pol.

 

S’ha servit un Menú Degustació dissenyat per Joan Roca, Albert Adrià, Ramon Freixa, Miquel Aldana i Xavier Pellicer (els tres últims exalumnes del centre)

 

Almuerzo Antiguos AlumnosAvui, Dilluns 7 de Novembre de 2016 celebrem un dels esdeveniments més importants de la programació d’activitats del 50è aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, el Dinar d’Homenatge als Antics Alumnes i Professors de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar.

L’esdeveniment ha estat convocat al migdia, quan els assistents han arribat s’ha servit l’aperitiu mentres a la sala tot eren retrobaments entre antics companys de classe i alguns dels professors del centre.

Un cop s’ha entrat al Saló Llevant per començar el banquet, el Sr. Lluís Serra (Director de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar) s’ha encarregat de donar la benvinguda als assistents explicant la importància de l’esdeveniment i agraïnt tant a professors com a antics alumnes la seva assistència en aquest dia tant especial per l’escola. La Trobada d’Antics Alumnes i Professors es tracta d’un dels banquets més representatius de la celebració del 50è aniversari de l’Hotel-Escola, en què també s’ha publicat el llibre “50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality”, un relat de 50 casos d’èxit dels més de 5.000 alumnes que han passat per les aules de Sant Pol.

Posteriorment s’ha donat pas al Sr. Enrique Aranda, (promoció 2005) com a representació dels Antics Alumnes, ha relatat unes paraules de benvinguda i ha subratllat la importància i l’orgull d’haver estudiat a l’Escola de Sant Pol, a més de reconèixer l’escola com una de les millors escoles d’hoteleria i cuina de l’àmbit nacional.

Més tard, el Director Acadèmic del Centre, el Sr. Jose Hernández, també ha agraït la assistència als alumnes que han pogut particiar a la trobada, sense oblidar també als professors pel seu reconeixement i talent per permetre que avui els alumnes de l’escola puguin triomfar al món laboral i hagin arribat en alts càrrecs directius en els sectors de la gastronomia, la hoteleria i la restauració. A més, s’ha fet un homenatge a dos professors en concret per la seva jubilació, el Director de Cuina Julián Martínez, i a la Martine Roussel com a professora de Francès.

En els discursos s’ha explicat breument la història i trajectòria de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, fent un repàs al llarg camí d’aquests 50 anys aconseguint any a any amb el que s’ha convertit avui en dia, un centre de formació plural, internacional, amb nous programes d’estudi aplicats a les necessitats del sector actuals, que reb anualment alumnes dels cinc continents.

Per acabar, la xef Panda Gay, coordinadora del programa de Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, ha fet una explicació del Menú Degustació del 50è aniversari, en que ella s’ha encarregat de la organització del mateix. Es tracta d’un Menú dissenyat pels grans xefs del moment: Joan Roca (el Celler de Can Roca, 3 estrelles Michelin i Millor Cuiner del Món 2013 i 2015), Albert Adrià (Millor Pastisser del Món 2015 i líder de elBarri amb 3 estrelles Michelin: Tickets, Hoja Santa i Pakta), Ramon Freixa (Ramon Freixa Madrid, 2 estrelles Michelin), Miquel Aldana (Tresmacarrons, 1 estrella Michelin) i Xavier Pellicer (Cuina Céleri), essent els tres últims exalumnes de Sant Pol, en que els alumnes del Màster després de visitar a cada xef al seu respectiu restaurant, van poder explicar i presentar cada plat.

Des d’aquí agraïm a tots els antics alumnes i professors del centre, més enllà dels que han pogut assistir-hi, la seva confiança per haver escollit Sant Pol com a centre d’estudis, i permetre que l’escola hagi pogut rebre nombrosos reconeixements.

Vídeo:

Àlbum de la jornada:

 

Almuerzo Antiguos Alumnos y Profesores - 50º Aniversario

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *