Fem 50 anys, i ho estem celebrant com toca. Ahir, Dilluns 12 de Desembre vam organitzar el Dinar Institucional i Sectorial de l’aniversari, en que vam voler compartir aquesta data tan especial amb personalitats del sector hoteler, xefs amb estrella Michelin, autoritats del govern, empresaris del sector i grans amics.

La convocatòria d’arribada va ser a les 13:00h, en que els primers assistents van arribar i es va servir un aperitiu, que forma part del Menú Degustació especial del 50è aniversari.

En aquesta gran celebració ens van acompanyar més de 80 persones representatives dels sectors hoteler, la gastronomia, la restauració l’empresa i autoritats del govern: la Hble. Sra. Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Octavi Bono, Director general del Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Palabras de bienvenida del 50 aniversario

Per part de les autoritats locals de la comarca del Mareme, vam comptar amb els alcaldes: Ilma Sra. Montserrat Garrido, alcaldessa de Sant Pol de Mar, Ilme Sr. Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar, Ilma Sra. Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, Ilma Sra. Annabel Moreno, alcaldessa d’Arenys de Mar, Ilma Sra. Blanca Arbell, alcaldessa de Canet de Mar, Ilma Sra. Sònia Scafa, alcaldessa de Sant Cebrià de Vallata.

Mentres es servia l’aperitiu van arribar la resta de convidats, va ser el moment de les benvingudes, les presentacions, i com no, les fotografies de record a el photocall.

 

Institucional-Brindis

Brindis de celebración de Lluís Serra, Director H-E StPOL, los chefs Xavier Pellicer, Bruno Palazzi y Ada Parellada, Hble Sra. Meritxell Ruiz, Consellera d’Enseyament de GenCat, los chefs Fina Puigdevall, Romain Fornell y Isidre Soler, Ilma Sra. Montserrat Garrido, alcaldesa de Sant Pol de Mar, y Ramon Serra, Presidente de H-E StPOL

Entre els convidats es trobàven també xefs catalans reconeguts del sector: Fina Puigdevall (Les Cols, 2 estrelles Michelin), Xavier Pellicer (Cuina Céleri, 1 estrella Michelin), també exalumne de l’escola i autor del plat “Llom de tonyina amb xirivia, olives dolces i Passata” del menú degustació, Romain Fornell (Caelis, 1 estrella Michelin), i els reconeguts xefs Ada Parellada, Bruno Pallazi, entre altres.

L’esdeveniment va culminar amb la entrada al saló del banquet, en que Lluís Serra, Director de l’H-E StPOL, va donar la benvinguda, i després de les paraules d’agraïment de l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Ilma Sra. Montserrat Garrido i la Hble Sra. Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es va servir el Menú Degustació del 50è aniversari.

El Menú ha estat dissenyat exclusívament per la celebració dels cincuanta anys del centre, pels grans xefs Joan Roca (3 estrelles Michelin i millor cuiner del món 2013 i 2015), Albert Adrià (millor pastisser del món 2015 i líder d’elBarri amb 3 estrelles Michelin), Ramon Freixa (2 estrelles Michelin), Xavier Pellicer (1 estrella Michelin) i Miquel Aldana (1 estrella Michelin). Els tres últims són antics alumnes de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar. Els xefs van dissenyar els plats i van ensenyar als alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina la realització del plat, i ells van ser que van fer deleitar ahir a tots els convidats amb les reproduccions dels plats.

Veure l’àlbum de fotografies:

Almuerzo Institucional 50º Aniversario

 

Vídeo de la jornada:

 

Pots veure el vídeo de presentació del Menú Degustació aquí:

Aquest va ser l’últim esdeveniment de les celebracions del 50è aniversari, en que des del mes d’Abril s’han celebrat diferents actes que formen part de la programació del 50è aniversari, entre ells la celebració del primer concurs European Young Chef Award 2016, organitzat per IGCAT i EUHT StPOL en el marc de Catalunya Regió Europea de la Gastronomía 2016 i la edició del llibre 50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality“.

Des d’aquí volem agraïr a tots els convidats a l’event, als que van poder venir i als que no, moltíssimes gràcies per el recolzament rebut i reconeixement durant aquests cinquanta anys d’història.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *