Els alumnes de 4rt del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística han compartit les seves experiències de pràctiques a l’estranger amb els companys dels cursos inferiors

Anar a treballar fora del teu país és sempre una gran aventura. Així ho han explicat els alumnes de 4rt del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística que han volgut fer les seves pràctiques obligatòries d’estiu en hotels a l’estranger.

Davant d’un públic format per companys de cursos inferiors, han explicat un per un com valoren l’experiència.

Alemanya, Malta o Escòcia són alguns dels països on han estat durant 3, 4 o 6 mesos els nostres alumnes. En Patxi i la Raquel han estat al Kempinski Hotel, a Malta. Durant la seva explicació, en Patxi comentava: “Ens hem sentit molt acompanyats des del primer dia per part de tot l’staff de l’Hotel”. I la Raquel… “En el meu cas, els horaris eren genials i, si un dia treballava més hores de les que em tocaven, me les compensaven amb dies lliures”.

Sense anar-nos-en de Malta, en Miquel ha explicat com ha estat el seu estiu treballant a l’Hotel Hilton. “Al Hilton busquen gent amb valors. És important tenir coneixements però, per a ells, ho és molt més tenir clar per què vols treballar allà”. Com a consell, en Miquel els ha dit als seus companys que es preparin molt bé les entrevistes i que s’informin i coneguin bé l’establiment on volen anar a treballar.

L’Andrea ha estat al Old Course Hotel, a Escòcia. Ha tornat contenta de la seva experiència ja que ha aconseguit pujar de rang durant les seves pràctiques, cosa complicada i molt positiva. Ha passat de ser cambrera a cap de rang!

Les conclusions dels nostres alumnes

I és que, en general, els alumnes valoren positivament les seves experiències a l’estranger. Tots ells, han coincidit en comentar que les pràctiques són l’escenari ideal per preparar-se i tenir capacitat d’adaptació pel futur. Han destacat, també, el bon ambient entre professionals que els mateixos hotels fomenten.

“Encara que tots tenim bons i mals dies, fer pràctiques sigui o no sigui fora del teu país t’ensenya coses que no estan als llibres”, han conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *