Durant l’esdeveniment, les estudiants han tingut l’oportunitat d’involucrar-se amb HSD i de crear una potent xarxa de contctes amb la junta d’estudiants i la junta directvia

Per tercer any consecutiu, el comitè de Hotel Schools of Distinction (HSD) ha convidat una delegació d’estudiants de cada universitat de direcció hotelera per unir-se a la conferència que s’ha dut a terme entre els membres d’HSD.  En aquest cas, els organitzadors han estat IUBH – Campus de Berlín. Les nostres estudiants de 3r del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, Laura Risquez i Laura Triadu, s’han unit al nostre Director, el Sr. Lluís Serra (Secretari Executiu d’HSD) a l’esdevenument que va teni lloc a Berlín els dies 8 i 9 de març.

Durant aquests dies, han tingut l’oportunitat de conèixer personalment no només als estudiants representatius d’aquestes universitats sinó també als seus Degans i Directors Administratius.  Les institucions representades a l’esdeveniment han estat Indiana University, Florida International University y Niagara University (EE. UU.), Hotelschool The Hague (Països Baixos), IUBH (Alemanya), Haaga Helia (Finlàndia), ITQH (Canadà) i el nou membre associat Dublin Instituto de Tecnología (Irlanda).

El relat de les nostres estudiants

2Durant dos dies, hem tingut el plaer de treballar juntament amb estudiants d’altres universitats per millorar la marca HSD. Després de centrar els nostres esforços en jornades de discussions i debats sobre HSD, les conclusions a les que ha arribat la junta estudiantil per millorar i augmentar el coneixement d’HSD, que es poden aplicar a cada alumne de l’escola, comencen pel reconeixement d’aquesta aliança i marca a través de les seves xarxes socials oficials. Per a fer-ho, ens agradaria que compartíssiu i féssiu Like a la pàgina oficial de HSD Facebook y d’Instagram.

Hem viscut una experiència increïble compartint el temps amb estudiants de diferents cultures i programes universitaris, que ens han ensenyat una perspectiva diferent d’altres sistemes edutatius, maneres d’aprendre i comunicar-se.

No només hem tingut l’oportunitat d’involucrar-nos amb HSD, sinó que la xarxa creada durant aquests dies amb la junta d’estudiants i la junta directiva és de gran valor.

A més de la feina feta, hem tingut l’oportunitat de fer un tour per Berlín, una visita al The Ritz-Carlton Berlin i degustar un còctel al Fragrances Bar, el primer bar del món que combina armoniosamente perfums i aromes amb còctels.

Aquest ha estat un excel·lent esdeveniment en el que una de nosaltres, per mantenir la continuïtat, tindrà la possibilitat de tornar l’any vinent.  A la propera reunió de la junta de HSD, una de nosaltres tornarà però acompanyada per un dels estudiants que estaran a 3r, cosa que es decidirà durant el proper curs escolar.

Sobre HSD

Hotel Schools of Distinctions (HSD) és un grup de distingides escoles d’hoteleria que lideren l’educació en direcció hotelera als seus països o estats. Aquestes 10 millors universitats estan considerades entre les millors del món. L’objectiu és intercanviar coneixement, estudiants, professors, investigació, reconeixement curricular, coneixement educatiu i connexions amb la indústria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *