Tot a punt per a l’inici del nou curs acadèmic 2020/2021
24 setembre, 2020La reinvenció dels hotels: oficines per al teletreball i el coworking
20 octubre, 2020Després de rebre durant dos anys el títol al Millor Restaurant de Verdures del Món, el 2020 el xef Xavier Pellicer ha estat nomenat personalitat de l’any per “We’re Smart Green Guide” i ha entrat a formar part de la llista “Plant Based Untouchable Chefs “d’aquesta guia. Pellicer es va formar a l’EUHT StPOL i avui forma part de la xarxa d’Antics Alumnes del nostre centre.
No és la primera vegada que la guia verda de restaurants de tot el món “We’re Smart Green” reconeix la tasca del xef Xavier Pellicer. De fet, al 2018 i 2019 el xef va rebre el títol al Millor Restaurant de Verdures del Món per l’establiment homònim que regenta a Barcelona. Ara, al 2020, la guia l’ha nomenat Personalitat de l’Any i l’ha inclòs dins de la llista “Plant Based Untouchable Chefs”.
Healthy kitchen: així és la cuina del xef Xavier Pellicer
Segons el xef Xavier Pellicer, la seva cuina al restaurant barceloní és defineix com a “healthy kitchen” i busca un equilibri entre el plaer de la ingestió i el benestar de la digestió. Una aposta per la biodinàmica amb productes ecològics, de proximitat i saludables.
Aquesta filosofia i estil – cuina saludable i natural en què el producte es converteix en el principal protagonista -, és el que l’ha portat a ostentar durant els últims anys el títol de millor restaurant de verdures del món.
Des de l’EUHT StPOL al cim dels millors restaurants de verdures del món
Xavier Pellicer és un dels xefs de prestigi que s’ha format a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. Va estudiar el Grau en Gestió Hotelera i Turística i avui forma part de la xarxa d’Antics Alumnes de l’EUHT StPOL, entre els quals també es troben xefs com Ramon Freixa (Restaurant Ramon Freixa Madrid **), Mario Castrellón (Maito, Panamà), Miquel Aldana (TresMacarrons *, el Masnou), Benito Gomez (Restaurant Bardal **, Ronda), José Carlos Fuentes (el Club Allard *, Madrid), Alejandro Sánchez (Restaurant Alejandro *, Roquetas de mar) o Joel Castanyé (La Boscana *, Bellvís), entre altres.
Abans d’obrir el restaurant Xavier Pellicer a Barcelona, el xef va passar pel Racó de Can Fabes, l’Àbac i altres restaurants de renom. Des de l’EUHT StPOL felicitem el xef pels seus èxits.