En aquestes dates tan especials, els alumnes de 4t curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística han realitzat la seva pròpia felicitació de Nadal, com a part acadèmica de l’assignatura “Relacions Públiques i Comunicació”, impartida pel professor Jordi de San Eugenio Vela.

Es tracta de dos vídeos relacionats, en que han col·laborat estudiants d’altres cursos i programes a més de professors.

Ells mateixos ens han enviat aquest extracte:

 

Com és costum a l’EUHT StPOL, per Nadal els alumnes de quart curs ens ocupem d’elaborar una felicitació nadalenca en el marc de l’assignatura ‘Relacions Públiques i Comunicació’. A més dels bons desitjos per aquestes festes i per l’any nou, els estudiants, mitjançant l’elaboració d’aquesta peça audiovisual, pretenem mostrar les característiques diferencials d’EUHT StPOL.

Aquest any és el nostre últim any a l’EUHT StPOL i hem volgut aprofitar la tendència viral del Mannequin Challenge per transmetre a tot el món que tingui 4 minuts lliures què representa Sant Pol per nosaltres i a la nostra manera.

Quan dones el teu primer pas a Sant Pol, la majoria pot estar espantada: lloc nou, lluny de casa… Deixes enrere moltes coses bones per donar pas a altres potencialment millors, encara que no siguis conscient d’aquest moment. Però amb el pas dels dies te’n adones que realment el que estàs descobrint és una nova família on no esperàves trobar-la. Una família amb la que compartiràs moments únics i inolvidables, i això és exactament el que volíem compartir amb tot el món.

Així doncs, els alumnes de 4t de grau d’EUHT StPOL us convidem a que visqueu amb nosaltres alguns d’aquests moments irremplaçables en el nostre pas per #EUHTStPOL #stpolexperience BON NADAL!!

 

Xmas Stories, Felicitació Nadal alumnes 4t GGHT:

 

X-Mas Manequinn, Felicitació Nadal alumnes 4t GGHT:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *