XXVII Concurs de Cuina Jove de Catalunya
21 febrer, 2013Entrevista a Carlos Cervantes (Grup Damm)
27 febrer, 2013Del 24 de febrer al 3 de març de 2013, 8 alumnes dels programes “Grau en Gestió Hotelera i Turística” i “Tècnic en Gastronomia i restauració” que imparteix l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, presentaran elMenú Degustació d’Hivern d’enguany.
Totes les propostes dels alumnes estan supervisades pels professors de cuina de l’escola i estan inspirades en productes de temporada, productes de la terra típics d’aquesta estació de l’any, buscant un equilibri entre innovació, avantguarda i sabor. Els alumnes que participaran aquest any són: Christian Lilley, Elia Beret, Martín Martínez, Natalia Martínez, Irene Arbós, Gerard Carmona, Jonathan González i Armand Mendieta
El menú, que es podrá degustar a les instal·lacions del Restaurant de l’Hotel Gran Sol, va acompanyat d’una proposta de maridatge de vins.