Dimarts 25 de juny es va celebrar a Singapur la gala The World’s 50 Best Restaurants, també coneguda com els Oscar de la gastronomia, que dona a conèixer els 50 millors restaurants del món. El primer lloc del podi 2019 ha estat pel restaurant Mirazur (Menton, França) liderat pel xef Mauro Colegreco. Quin punt de connexió té amb EUHT StPOL el número 1 d’aquest any i els restaurants que han ocupat el primer lloc de la llista The World’s 50 Best Restaurants en les anteriors edicions? T’ho expliquem a continuació.

 

El restaurant Mirazur (Menton, França) amb tres estelles Michelin i liderat pel xef Mauro Colagreco és el millor restaurant del món aquest 2019, segons la llista gastronòmica The World’s 50 Best Restaurants, coneguda també com els Oscars de la gastronomia, que ahir va celebrar la 18a edició de la gala a Singapur. A l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) estem molt orgullosos de poder ocmptar amb un punt en comú no només amb el xef Mauro Colagreco sinó també amb els restaurants que han ocupat el número 1 de la llista The World’s 50 Best Restaurants en les anteriors edicions, que son:

  • Any 2019 – Restaurant Mirazur (Menton, França), xef Mauro Colagreco.
  • Anys 2018 i 2016 – Osteria Francescana (Modena, Itàlia), xef Massimo Bottura
  • Anys 2015 i 2013 – El Celler de Can Roca (Girona, Espanya), xef Joan Roca
  • Anys 2014, 2012, 2011 i 2010 – NOMA (Copenhagen, Dinamarca), xef René Redzepi >> Al 2019 ocupa el número 2 del podi amb la nova ubicació del restaurant.
  • Anys 2009, 2008, 2007, 2006 y 2002 – El Bulli (Roses, Espanya), xef Ferran Adrià

Tots ells han estat considerats els millors restaurants del món però a més a més, els xefs d’aquests restaurants que sumen diverses estrelles Michelin, han visitat l’EUHT StPOL en els darrers anys per oferir una masterclass a l’amfiteatre de cuina de l’Hotel-Escola, per presidir el jurat del Concurs de Cuina o per participar en un esdeveniment internacional.

Des de l’EUHT StPOL ens enorgulleix poder dir que cinc números 1 a The World’s 50 Best Restaurants han estat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar.

EUHT StPOL & The World's 50 Best

Juntament amb els millors restaurants del món, els xefs d’altres establiments que ocupen llocs destacats de la llista aquest 2019 també han passat per l’EUHT StPOL recentment. Son:

  • 7è Mugaritz, del xef Andoni Luis Aduriz a Renteria, País Basc.
  • Disfrutar, dels xefs Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch a Barcelona.
  • 16è Alain Ducasse, el restaurante homònim del xef a París.
  • 20è Tickets, del xef Albert Adrià a Barcelona.

A més de visitar l’EUHT StPOL, la connexió amb aquests restaurants va més enllà ja que molts d’ells acullen alumnes en pràctiques dels diferents programes acadèmics de l’escola i alguns d’ells acaben convertint-se en part dels seus equips. És el cas, per exemple, de l’Oscar Mayer, que va cursar el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina a l’EUHT StPOL i actualment és el cap de cuina del restaurant Disfrutar de Barcelona, amb dues estrelles Michelin i número 9 de la llista The World’s 50 Best Restaurants.

Volem aprofitar l’ocasió per felicitar a tots els guardonats i agrair-los la seva presència i col·laboració amb el nostre centre, tot esperant poder rebre’ls de nou ben aviat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *