Com cada any, EUHT StPOL organitza les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP) com activitat programada del curs 2013-2014.

Les Jornades de Desenvolupament Professional estàn orientades als alumnes que aquest any finalitzen els estudis, i els permet obrir les portes al seu futur professional, concretament, als alumnes de 4t curs del Grau en Gestió Hotelera i Turística, 3r curs del Tècnic en Gastronomia i Restauració, i els alumnes del Master en Arts Culinaries i Direcció de cuina, i el Master en Direcció de Food&Beverage.
Aquest any es van celebrar els passats dies 5 i 6 de Febrer i van mantenir la mateixa organització i estructura que les edicions anteriors.
Com es habitual, representants de recursos humans de grans cadenees hoteleres són convidades a les JDP per presentar la seva empresa i filosofia, posicions vacants i posteriorment entrevisten als alumnes més adequats per les ofertes que gestionen.
L’objectiu de les Jornades de Desenvolupament Professional és aconseguir pràctiques pels alumnes que finalitzen els estudis al Juny 2014, amb l’objectiu d’incorporar-se més endavant a les empreses, i confeccionar un pla de carrera junts un cop hagin passat el periòde de pràctiques.
En la edició del 2014, hi van participar 8 empreses convidades que, juntes van fer un total de 232 entrevistes als nostres estudiants, sent la mitjana de 3,56 entrevistes per estudiant. Les empreses i responsables convidats van ser:
Dimecres 5 de Febrer:

– Barceló Hotels & Resorts: Cristina Pujol y Jaime Sánchez

– RIU: Juan Carlos García

– H10: Aixa Arún (ex alumna EUHT StPOL) y Marta Frigola.

– Accor: Arancha Loren y Fabrice Tessier
Dijous 6 de Febrer:

– Hilton: Yolanda Ramirez, Yasmine Lahlou, Álvaro Cárcel, Melissa Torres y Simon Wright.

– NH Hoteles: Tomás Lahoz (ex alumno EUHT StPOL)

– Hotel Arts Barcelona / Ritz Carlton: Laura Bas y Jordi Sala

– Iberostar Hotels & Resorts: Carmen Salmán (ex alumna EUHT StPOL) y Juan Carlos Pujol.
Des d’aquí agraïm a les empreses i estudiants la seva asistència, i al equip organitzador de EUHT StPOL la seva col·laboració.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *