La competició en aquesta edició ha comptat amb la participació de 25 escoles d’hoteleria de tota Europa. Els alumnes de4º del Grau en gestió hotelera i turística Jack Cosson, Cristina Santos i Javier Sarasíbar han representat a EUHT StPOL, i han pogut relacionar-se amb alumnes d’escoles de diversos països, reunir-se amb responsables d’importants empreses del sector, alhora que han desenvolupat diverses tasques que han puntuat en la competició.

 

 

En la primera part de la competició, que consistia en la creació d’un vídeo de presentació, un treball sobre el mercat de creuers a Europa i la dinamització de les seves xarxes socials, els representants d’EUHT StPOL han obtingut una puntuació per sobre de la mitjana.

 

 

Assistir a aquest esdeveniment ha estat una experiència molt enriquicidora tant pels alumnes com per a l’escola i ha suposat una excel·lent oportunitat de networking.

 

 

L’escola francesa Institut Paul Bocuse, els representants de la qual van visitar EUHT StPOL al desembre de 2012, han resultat guanyadors d’aquesta edició de l’EmCup.

 

 

Felicitats als guanyadors i també als alumnes d’EUHT StPOL que han treballat tan dur durant les setmanes prèvies i la competició!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *