L’internacional esdeveniment es celebrarà per segona vegada consecutiva a les instal·lacions de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

El proper dilluns dia 6 de novembre, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar serà la seu de la final de concurs European Young Chef Award 2017. Organitzat i promogut per l’IGCAT (International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism) juntament amb la plataforma European Region of Gastronomy, és el segon any consecutiu que es celebra a les nostres instal·lacions. L’esdeveniment comptarà amb el suport de Prodeca i l’Agència Catalana de Turisme.

El mundialment reconegut xef Joan Roca és l’ambaixador del concurs del qual destaca que “L’European Young Chef Award ofereix als futurs professionals no només l’oportunitat de demostrar el que valen en un concurs, utilitzant la seva capacitat per crear receptes innovadores basades en les arrels gastronòmiques de les seves regions, sinó que també els atorga una gran oportunitat d’aprendre els uns dels altres, descobrir altres cultures culinàries i compartir coneixements i experiències”.

facebook cover 2017El concurs reuneix a 10 joves cuiners – d’entre 18 i 26 anys – finalistes de diferents països europeus amb l’objectiu d’aconseguir fer el millor plat. Davant d’un jurat de renom, els concursants hauran de defensar la seva elaboració per fer-se amb el reconeixement de l’European Young Chef Award 2017.

El guanyador de l’European Young Chef Award 2016, Stamatios Misomikes, de la regió del sud de l’Egeu, oferirà una classe magistral pels participants del 2017 i compartirà la seva experiència com a jove xef ambaixador d’IGCAT des que va obtenir el títol l’any passat.

La Jornada conclourà a la tarda amb una Taula Rodona titulada “Referents per als joves xefs” amb Agiro Barbarigou, reputada Chef del Sud d’Aegean i Toni Massanés, de la Fundación Alicia (Catalunya) juntament amb els finalistes de l’edició de l’any 2017.

Molta sort a tots els concursants!

Consulta la web del concurs amb la informació del programa i les bases aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *