Thomas P. Cullen en EUHT StPOL
Entrevista a Thomas Cullen
6 Març, 2013
Alumni: Aixa Arún (Promoción Dirección Hotelera 1999)
Alumni: Aixa Arún (Promoció Direcció Hotelera 1999)
11 Març, 2013
Mostrar tots

EUHT StPOL amplia l’oferta acadèmica en Direcció Hotelera i Gastronomia

L’escola presenta al “Saló de l’Ensenyament” de Barcelona nous cursos d’especialització i la renovació dels seus programes de postgrau
Coincidint amb el saló de formació líder a la Comunitat Catalana, el “Saló de l’Ensenyament”, que se celebrarà del 13 al 17 de març a Barcelona, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar presenta renovació en la seva oferta acadèmica.
EUHT StPOL renova i completa els seus programes de cara al proper curs 2013-2014 amb cinc nous cursos professionals i l’evolució de dues dels seus postgraus a màsters. Els nous cursos són de curta durada i permetran als alumnes aconseguir especialitzar-se en una de les pràctiques dins dels departaments de cuina o restauració de qualsevol hotel, restaurant, servei de càtering o de col·lectivitats. EUHT StPOl vol adaptar-se a les necessitats dels professionals del sector i facilitar la formació, ja sigui de postgrau o d’especialització amb aquests cinc nous programes:
• Gestió i administració de cuina
• Coneixement de productes i pràctiques culinàries
• Creativitat i innovació en la cuina
• Cuina per a esdeveniments
• Pastisseria i rebosteria per a restaurants
• Operacions en aliments i begudes
D’altra banda, l’escola renova els seus programes de postgrau i rellança dues noves propostes, evolucions d’antics postgraus. Es tracta del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i del Màster en Direcció en Food & Beverage. Tots dos són programes d’un any de durada per formar a futurs caps de cuina i directius del departament de Food & Beverage de qualsevol empresa de restauració. A més, completa la seva proposta de màsters amb el reconegut Master in Hospitality Management dins del sector, dirigit a estudiants interessats a convertir-se en directius d’empreses d’hoteleria i restauració.
EUHT StPOL graduarà la seva primera promoció del Grau Universitari Oficial en Gestió Hotelera i Turística aquest any. L’escola, que és la única a Espanya amb una titulació oficial en direcció hotelera, prepara a futurs directius d’hotels, càrrecs directius a empreses turístiques i xefs executius de cuina en un programa bilingüe de quatre anys apostant per la seva filosofia de treball “aprendre fent” en el primer hotel-escola universitari d’Europa.

El programa Tècnic en Gastronomia i Restauració, es un títol propi de 3 anys de realització que ofereix l’escola als amants de l’hostaleria amb la motivació de convertir-se en futurs caps de cuina, responsables de serveis de sala, maitres, entre d’altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *