6 abril, 2022
- Filtrar por
- Categorias
- Tags
- Autores
- Mostrar todo
- Todas
- activitat
- Alumni
- Alumni
- alumni
- Alumni|News Home
- Alumni|News Home|Notices
- Alumni|News Home|Notices|Noticias EUHT StPOL
- Alumni|Noticias EUHT StPOL
- esdeveniments
- eventos
- Internacional|Noticias
- Nacional
- News EUHT StPOL
- News Home
- News Home|Notices
- News Home|Notices|Noticias EUHT StPOL
- News Home|Noticias EUHT StPOL
- Notices
- Noticias
- noticias EUHT StPOL
- noticias home
- Noticias Inicio
- Noticias Sector
- Noticias|Noticias EUHT StPOL
- Notícies
- notícies EUHT StPOL
- notícies home
- Notícies Inici
- Sense categoria
- Todas
- 1951
- 1971
- 3706
- 3719
- 3752
- 3796
- 3834
- 3856
- 3864
- 4173
- 4330
- 4340
- 4341
- 4348
- 4350
- 4381
- 4390
- 4391
- 4408
- 4409
- 4410
- 4411
- 4412
- 4413
- 4414
- 4415
- 4416
- 4497
- 4626
- 4627
- 4628
- 4629
- 4630
- 4631
- 4684
- 4686
- 4702
- 4705
- 4706
- 4707
- 4708
- 4709
- 4713
- 4801
- 4802
- 4803
- 4804
- 4805
- 4806
- 4807
- 4979
- 4980
- 4981
- 4982
- 4983
- 4984
- 4985
- 4986
- 4987
- 4988
- 4989
- 4990
- 4991
- 4992
- 4993
- 50 best restaurants
- 5060
- 5063
- 5066
- 5070
- 5071
- 5073
- 5074
- 5075
- 5078
- 5081
- 5085
- 5095
- 5098
- 5099
- 5101
- 5102
- 5105
- 5106
- 5111
- 5170
- 5178
- 5179
- 5180
- 5181
- 5182
- 5183
- 5184
- 5185
- 5186
- 5187
- 5188
- 5189
- 5190
- 5196
- 5248
- 5254
- 5257
- 5269
- 5276
- 5278
- 5321
- 5322
- 5323
- 5324
- 5325
- 5326
- 5327
- 5328
- 5329
- 5396
- 5398
- 5403
- 5404
- 5405
- 5406
- 5407
- 5408
- 5409
- 5431
- 5433
- 5592
- 5596
- 5713
- 5714
- 5715
- 5716
- 5717
- 5718
- 5719
- 5720
- 5721
- 5722
- 5723
- 5724
- 5725
- 5726
- 5727
- 5728
- 5729
- 5730
- 5731
- 5732
- 5733
- 5734
- 5735
- 5736
- 5737
- 5738
- 5739
- 5740
- 5741
- 5742
- 5743
- 5744
- 5745
- 5746
- 5747
- 5748
- 5830
- 5836
- 5838
- 5843
- 5852
- 5853
- 5854
- 5855
- 5856
- 5857
- 5859
- 5861
- 5862
- 6297
- 6298
- 6299
- 6300
- 6301
- 6302
- 6303
- 6304
- 6305
- 6306
- 6307
- 6308
- 6309
- 6310
- 6311
- 6312
- 6313
- 6314
- 6315
- 6377
- 6378
- 6387
- 6389
- 6390
- 6391
- 6567
- 6568
- 6569
- 6570
- 6571
- 6572
- 6573
- 6574
- 6575
- 6576
- 6577
- 6578
- 6579
- 6580
- 6581
- 6582
- 6603
- 6604
- 6628
- 6629
- 6633
- 6635
- 6643
- 6650
- 6656
- 6657
- 6658
- 6659
- 6660
- 6661
- 6662
- 6663
- 6837
- 6943
- 6944
- 6945
- 6946
- 6947
- 6948
- 6949
- 6950
- 6951
- 6952
- 6953
- 6954
- 6966
- 6967
- 6968
- 6969
- 6970
- 6971
- 6972
- 7282
- 7287
- 7289
- 7363
- 7364
- 7365
- 7366
- 7367
- 7368
- 7369
- 7370
- 7371
- 7372
- 7373
- 7374
- 7545
- 7573
- 7574
- 7575
- 7576
- 7577
- 7578
- 7579
- 7580
- 7581
- 7582
- 7583
- 7584
- 7595
- 7701
- 7702
- 7703
- 7704
- 7705
- 7706
- 7707
- 7708
- 7709
- 7710
- 7711
- 7712
- 7713
- 7879
- 7904
- 7911
- 7912
- 7913
- 7914
- 7915
- 7916
- 7917
- 7918
- 7919
- 7921
- 7969
- 7970
- 7971
- 7972
- 7973
- 7974
- 7975
- 7987
- 7991
- 7992
- 8078
- 8079
- 8080
- 8081
- 8082
- 8083
- 8084
- 8085
- 8190
- 8207
- 8208
- 8209
- 8210
- 8211
- 8212
- 8213
- 8214
- 8215
- 8216
- 8217
- 8218
- 8219
- 8220
- 8290
- 8291
- 8292
- 8293
- 8294
- 8295
- 8296
- 8346
- 8347
- 8348
- 8349
- 8350
- 8351
- 8352
- 8415
- 8416
- 8417
- 8418
- 8419
- 8420
- 8421
- 8422
- 8423
- 8424
- 8425
- 8426
- 8427
- 8550
- 8551
- 8552
- 8553
- 8554
- 8555
- 8556
- 8557
- 8558
- 8559
- 8706
- 8707
- 8708
- 8709
- 8710
- 8849
- 8850
- 8851
- 8852
- 8853
- 8854
- 8855
- 8856
- 9029
- 9031
- 9168
- 9173
- 9175
- 9177
- 9178
- 9179
- 9180
- 9181
- 9182
- 9183
- 9184
- 9185
- 9186
- acte de graduació
- acte graduació
- acto de graduación
- ajuts
- Albé
- Albert Sastregener
- alimentació
- alimentació saludable
- alimentación
- alimentos dieta mediterránea
- alimentos y bebidas
- Alumni
- alumni EUHT StPOL
- Âme
- antic alumne EUHT StPOL
- antics alumnes EUHT StPOL
- antiguos alumnos
- Antiguos Alumnos EUHT StPOL
- artes culinarias
- arts culinàries
- Artur Martinez
- associació escoles hoteleria
- ayudas
- bar
- Barcelona
- Barcelona
- Barcelona
- barcelona activa
- Barcelona|cuina|direcció hotelera|grau universitari|master|TFM|Treball Final de Grau
- beca d'estudis
- beca grau universitari
- beca MEC
- benent maimí
- beques cicle formatiu
- beques FP
- beques MEC
- Best Chef Award
- bikini
- Bo.Tic
- Bo.Tic Corçà
- botic
- buffet
- buffet del món
- cadenas hoteleras
- cadenes hoteleres
- cap de departament
- Carl Rohde
- Carme Ruscalleda
- carpaccio
- carrera
- cartas
- cervesa
- chef
- chef
- chefs
- chefs españoles
- chefs estrella Michelin
- cicle formatiu
- ciclo formativo de cocina
- ciclo formativo de grado medio en cocina y gastronomía
- cine
- cisne negro
- classificació
- coach vocacional
- cocina
- cocina saludable
- Cocinandos
- cocktail
- cocktail
- cóctel
- cocteleria
- cocteleria
- com demanar beca universitat
- comida healthy
- concepte
- concurs
- concurs cocteleria
- concurs cocteleria jove
- concurs cocteleria jove catalunya
- Concurs Cocteleria Jove de Catalunya
- concurs cuina
- Concurs Cuina Jove
- Concurs Cuina Jove de Catalunya
- concurs de cocteleria jove de catalunya
- Concurs de Cuina Jove
- Concurs de Cuina Jove de Catalunya
- concurso
- concurso coctelería
- concurso cocteleria joven
- congrés
- congrés EUHOFA
- congreso EUHOFA
- congress
- consell
- Consell Català de l'Alimentació
- contracte
- contracte laboral
- conveni
- coolhunting hospitality trends
- coronavirus
- coronavirus
- coteleria
- covid-19
- coworking
- creativitat
- creuer
- cuina
- cuina de proximitat
- cuina molecular
- cuina saludable
- cuiner
- cuiner jove
- culinary arts
- curs 2017-18
- curs 2019 - 2020
- Curs d'Estiu
- cursos verano
- dark kitchens
- decisió
- degustació
- degustacions
- Delegació
- delivery
- demanar beca MEC
- demostració
- día del libro
- dia mundial turisme
- día mundial turismo
- dieta mediterránea
- diferències
- Diputació de Barcelona
- Direcció Acadèmica
- direcció de cuina
- direcció hotelera
- Dirección de Cocina
- dirección hotelera
- directivo hotel
- director hotel
- director hotel
- disciplines
- Disfrutar
- Doble ciclo formativo
- docència a distància
- école hotelìere
- eina
- El Bulli
- elegir carrera universitaria
- empleo
- emprenedor
- enoteca
- ensalada césar
- entrecot café de parís
- entrevistas
- entrevistes
- equip
- Erasmus
- Erasmus
- Escola
- escola universitària
- Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
- Escola Universitària d'Hoteleria i Turismo
- Escola Universitària de Turisme i Hoteleria de Sant Pol de Mar
- esdeveniments
- Espanya
- esperit olímpic
- estiu
- estiu 1992
- estranger
- estrella michelin
- estrella michelin
- estrellas Michelin
- estrelles Michelin
- estudiar dirección hotelera
- EUHOFA
- EUHOFA
- EUHOFA International
- EUHT StPOL
- EUHT StPOL
- euhtstpol
- Europa
- European Young Chef Award
- exalumnes
- exalumnes EUHT StPOL
- EYCA
- feina
- feliz 2021
- ferran adrià
- fina de Catalunya EYCA
- Fina Puigdevall
- fira de girona
- foment del treball
- food and beverage
- food and beverage
- food styling
- food&Beverage
- Formació Professional
- fotografía
- fotos gastronòmiques
- franquícia
- futur
- future hospitalities
- gamejam
- gamificació
- gamification
- gastronomía
- gastronomía
- Gastronomic
- gaylord texan
- gerente hotel
- gestió hotelera
- gestió hotelera i turística
- gestió hotelera y turística
- gestió immobiliària
- gestió turística
- gestión hotelera
- gestión hotelera
- Gestión Hotelera y Turística
- grado gestión hotelera
- grado medio
- grado oficial
- Grado universitario Gestión Hotelera y Turística
- graduació
- graduación
- Grau en Gestió Hotelera i Turística
- grau gestió hotelera i turística
- grau oficial
- grau universitari
- Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística
- grau universitari hoteleria
- Gremi d'Hosteleria del Maresme
- grupo hotusa
- grupo ibersol
- guía michelin
- guía michelin
- Guía Repsol
- habilidades hoteleras
- hard skills
- healthy cooking
- healthy food
- Hermanos Torres
- HIP
- historia hotelería
- historia hoteles
- historia recetas
- Horeca
- hospitalidad
- Hospitality
- Hospitality
- Hospitality
- hospitality a property management
- hospitality management
- hospitality management
- hospitality management
- hostelería
- hotel
- hotel
- hotel arts barcelona
- hotel cinc estrelles
- hotel de cadena
- hotel de cinc estrelles
- hotel de luxe
- hotel hitlton diagonal mar Barcelona
- hotel management
- hotel salut
- Hotel-Escola
- Hotel-Escola de Sant Pol de Mar
- hotel-escuela
- Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar
- Hotel-Escuela Sant Pol de Mar
- hotel-resort
- hotelería
- hotelería
- Hoteleria i Turisme
- hoteles
- hoteles
- hoteles de lujo
- hotels singulars
- IGCAT
- imatge professional
- incorporación laboral
- inici de curs
- innovació
- innovación
- insercio laboral
- inserción laboral
- inserción profesional
- intercambio estudiantes
- internacionalitat
- internacionalització
- Interreg Europe
- Ivo Güell
- JDP
- joan roca
- job placement
- Jocs Olímpics 1992
- jornada universitaria de gastronomía
- Jornadas de Desarrollo Profesional
- jornadas desarrollo profesional
- Jornades de Desenvolupament Professional
- jose ramon castillo
- josep maria gotarda
- josep vilella
- jove cuiner
- jóvenes hoteleros
- joves
- jurado
- jurat
- Latin America 50 Best Restaurants
- Latin America's Best 50 restaurants
- Lausana
- libro
- libros
- libros cocina
- libros gastronomía
- libros hotelería
- libros recetas
- literatura
- llaves michelin
- llibres
- llibres cuina
- llibres gstronomia
- llibres hoteleria
- llista
- lluis serra
- lluis serra
- luxe
- Maito Panamà
- maitre
- malta
- marca personal
- mario castrellón
- marugal
- máster
- master artes culinarias
- máster artes culinarias y dirección de cocina
- màster arts culinàries
- màster direcció hotelera
- máster en artes culinarias y dirección de cocina
- master en artesculinarias innovación y dirección de cocina
- màster en arts culinàries
- Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
- màster en arts culinàries i direcció online
- Màster en Arts Culinàries Innovació i Direcció de Cuina
- màster en direcció hotelera
- máster en dirección hotelera
- Master in Culinary Arts and Kitchen Management
- master in culinary arts innovation & kitchen management
- master in hospitality management
- master in hospitality management
- masterclass
- masterclass
- masterclass cocina
- masterclass online cuina
- Mauro Colagreco
- mauro rodríguez
- mejor 2021
- mejor restaurante
- mejor universidad España hotelería
- mejor universidad hotelería España
- mejor universidad turismo
- mejores chefs del mundo
- mejores restaurantes del mundo
- menú del xef
- Mercabarna
- mercado laboral
- mice
- michelin
- michelin guide
- millor 2021
- millor jove xef
- millor restaurant de Panamà
- millor restaurant de verdures del món
- millor universitat d'Espanya en hoteleria i turisme
- millor universitat espanya
- millor universitat hoteleria
- millors restaurants Llatinoamèrica
- millors universitats
- millors xefs del món
- Miquel Antoja
- mireia anglada
- mobilitat
- món
- Mostra Gastronòmica
- movies
- Museu del Turisme
- nacionalitats
- Nadal
- nando jubany
- noticias
- notícies
- ODS
- oferta de feina
- ofertes de feina hoteleria
- oficines hotel
- online
- oportunitats
- orientación educativa
- orientación universitaria
- Oriol Castro
- panda gay
- paolo casagrande
- pastisseria
- patatas maxim's
- patatas maxim’s
- pavlova
- pel·lícules
- películas
- pere monje
- personal branding
- personal de sala
- practicas
- practicas de verano
- prácticas dirección hotel
- prácticas EUHT StPOL
- prácticas restaurantes estrella michelin
- prácticas universidad
- pràctiques
- pràctiques d'estiu
- pràctiques direcció hotel
- pràctiques esstiu
- pràctiques estiu
- pràctiques EUHT StPOL
- pràctiques hotel
- pràctiques internacionals
- pràctiques laborals
- pràctiques restaurant
- pràctiques restaurant estrella michelin
- pràctiques universitàries
- pràctiques universitat
- premi
- president
- primer hotel con electricidad y teléfono
- primer hotel espacio
- primera cadena hotelera internacional
- producte orgànic
- producte qualitat
- producte temporada
- producto proximidad
- profesional de sala
- professionals
- professors
- projectes final de màster
- projectes finals
- QS
- QS ranking
- QS ràquing
- QS World University rankings
- qué estudiar
- r
- rac1
- Ramon Freixa
- Ranking QS
- rànquing
- raúl gisbert
- reapertura restaurante
- receptes
- recetas
- regions europees
- Regions Europees de la Gastronomía
- rendiment escolar
- René Redzepi
- reputació
- reserves
- residència d'estudiants
- residència universiària
- resort
- restauració
- restauració organitzada
- restauración
- Restaurant Alkimia
- restaurant amb dues estrelles Michelin
- restaurant Aürt
- restaurant bo.tic
- Restaurant Caelis
- Restaurant Disfrutar
- restaurant estrella michelin
- restaurant Les Cols
- restaurant Lluerna
- restaurant Maito
- restaurant sostenible
- restaurant via veneto
- restaurante
- restaurante Albé
- Restaurante Disfrutar
- restaurante sostenible
- restaurantes
- restaurantes con estrella Michelin
- restaurantes estrellas michelin
- restaurants
- restaurants amb estrella michelin
- restaurates
- salsa café de parís
- sandwich bikini
- sant jordi
- Sant Pol de Mar
- seafood from scotland
- secret
- sector hoteler i turístic
- sector hotelero
- sector turístic
- seminari
- Serious games
- servei de sala
- servicio de sala
- sessió demostrativa
- significado hospitality
- skills
- slow food
- soft skills
- soles repsol
- solidaritat
- solomillo wellington
- som el que mengem
- sortides professionals
- sostenibilidad
- sostenibilitat
- spa
- spa agent
- StPol Alumni
- StPOLAlumni
- strogonoff
- study hospitality
- take away
- talento
- tallers
- tarta sacher
- tarta tatin
- tast
- tècnic en gastronomia i restauració
- tècniques
- tècniques de gestió
- teletreball
- teleworking
- tendencias
- tendències hoteleria
- TFM
- The Best Chef Awards
- The World's 50 Best
- The World's 50 Best Restaurants
- Treball de Fi Grau
- Treball Final de Grau
- trends
- trends in hospitality
- turisme
- turisme rural
- Turísmo
- TVE
- UAGM
- UAGM Puerto Rico
- udon
- universitat
- universitats
- univesitats
- vi
- Via Veneto
- viatjar
- Víctor Quintillà
- videojocs
- vinagres
- vocació
- voluntariat
- VUCA
- workation
- world's 50 best restaurants
- world’s 50 best restaurants
- xavier pellicer
- xef
- xef Jordi Vilà
- xef paco perez
- xefs
- xefs estrella michelin
- YHS
- Young Hoteliers Summit
23 març, 2022
Publicado por administrador on 23 març, 2022
10 març, 2022
27 desembre, 2021
Publicado por administrador on 27 desembre, 2021
16 desembre, 2021
Publicado por administrador on 16 desembre, 2021
22 novembre, 2021
17 novembre, 2021
8 setembre, 2021
Publicado por administrador on 8 setembre, 2021
Categorias
3 març, 2021
Publicado por administrador on 3 març, 2021