IHG (Intercontinental Hotel Group) és el tercer grup hoteler més gran del món amb 5.348 hotels i engloba marques hoteleres tan conegudes com Intercontinental, Holiday Inn i Crowne Plaza, entre d’altres.  

Aquest grup disposa d’un programa enfocat a estudiants de les millors Escoles d’Hosteleria i Turisme. La novetat és que a partir d’ara també oferirà oportunitats de pràctiques als nostres estudiants en el sector de la restauració o la direcció hotelera, entre d’altres, per fer que l’aprenentatge es forgi amb unes bases sòlides.

L’avantatge d’aquest programa de partnership, a diferència d’altres, és la igualtat de condicions que ofereix als alumnes en pràctiques en relació a la resta de treballadors de l’empresa. Alguns d’aquests avantatges són:

Training online gratuït a través del portal intern de treballadors per mantenir un nivell de formació accessible i eficaç.

– Possibilitat d’accés dels treballadors a noves ofertes de feina que apareixeran al seu network intern, donant així els mateixos privilegis a treballadors i estudiants en práctiques.

Aquest portal intern els ofereix l’oportunitat de publicar els currículums, experiències, habilitats i virtuts per poder competir en igualtat de condicionos amb la resta de treballadors.

Aquest any 2018, EUHT StPOL ha entrat a formar part de l’equip de partnerships d’IHG, InterContinental Hotels Group, gràcies a la bona relació de l’escola amb el prestigiós Hotel Crowne Plaza St. Peter de Roma. Aquesta aposta de valor que ens ofereix el grup IHG com a formadors d’estudiants d’hoteleria, turisme i restauració és un privilegid i una font d’energia per seguir formant els nostres alumnes i ajudar-los a arribar als seus objectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *