Els alumnes de l’EUHT StPOL han visitat la Fira Alimentaria i han colaborat a l’espai Lounge Alimentaria, celebrada del 31 de Març al 3 d’Abril a Barcelona.
Alimentaria és el Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes, una de les fires gastronòmiques agrupada per 14 salons més important del món. És el centre de negocis internacional pels professionals de la indústria de l’alimentació i begudes, on es mostra la innovació gastronòmica, les seves últimes tendències i la internacionalització del sector. Exposen firmes de més de 50 països, convertint Alimentariai en un esdeveniment de referència a nivell mundial.
Durant al Fira, alumnes de l’EUHT StPOL han colaborat en el servei i atenció de Lounge Alimentaria, espai restringit del saló on s’assegura la presència de professionals d’alt nivell amb poder de compra dels sectors representats a la fira, on els assistents descansen, llegeixen la premsa especialitzada i degusten snacks i begudes.
Un any més, Alimentaria lidera el mercat firal internacional al sector alimentari, siguent The Alimentaria Hub el gran protagonista de la fira, on es centra la innovació, les tendències i l’internacionalització del sector.
Com a novetats de l’edició del 2014 és “The Alimentaria Experience”, nova àrea gastronòmica d’Alimentaria, que reuneix prop de cincuanta xefs espanyols de màxim nivell com Joan Roca, Pedro Subijana, Quique Dacosta, Carme Ruscalleda, Juan Mari Arzak, entre d’altres. A un escenari de luxe, prop de cincuanta estrelles Michelín participen al show innovador que trenca amb el format d’un congrés i converteix als visitants d’una experiència gastronòmica única, on grans xefs influents ofereixen classes magistrals i demostracions de showcookings.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *