Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”
28 abril, 2022ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
8 juny, 2022El 59è Congrés d’EUHOFA es va celebrar des del 20 fins al 23 d’abril del 2022 a Santiago de Compostel·la (Galícia). Hi van participar 44 escoles d’hoteleria de prop de 20 països diferents, entre elles, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL), el director de la qual, Lluís Serra, ocupa la presidència d’EUHOFA des de 2019. Com a representant de l’EUHT StPOL va assistir també al Congrés d’EUHOFA la Dra Eva Canaleta, directora acadèmica del centre.
A través de cinc ponències impartides per professionals del sector, el congrés va centrar l’atenció en com arribar a la generació Z, els actuals estudiants de direcció hotelera i futurs professionals del sector. Així, durant els quatre dies de l’esdeveniment els participants van treballar conjuntament per trobar noves eines que garanteixin la màxima qualitat educativa dels graduats d’aquests centres universitaris.
De fet, en el discurs de tancament del Congrés, Lluís Serra va posar l’accent a la complexitat que representa actualment arribar a la generació Z davant un món tan canviant. D’aquí la importància de les reflexions i els debats que van tenir lloc durant el Congrés.
EUHOFA és, des del 1955, la primera associació internacional de directors d’escoles d’hoteleria, turisme i gastronomia i actualment compta amb 200 membres dels cinc continents. És, doncs, un referent internacional en aquest sector.