El Recinte de Montjuïc (Barcelona) ha acollit la 25ª edició del Saló del Turisme B-Travel (21-23 d’abril)

 

EUHT StPOL ha estat escollida per la Diputació de Barcelona com a centre educatiu encarregat de gestionar l’espai gastronòmic de plats de la costa Barcelona-Maresme del B-Delicious, l’àrea gastronòmica del Saló del Turisme B-Travel.

IMG-20170421-WA0002Una representació dels alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina d’EUHT StPOL ha cuinat per al B-Delicious, una iniciativa que pretén donar a conèixer els atractius eno-gastronòmics de diferents poblacions catalanes i espanyoles, així com d’altres molts països.

Els plats amb els que hi han participat són: Esqueixada de bacallà, romesco, avellanes garapinyades i pols d’oliva; Arròs negre, essència de gambes i allioli de pèsols; Mar i muntanya de mandonguilles i sipions i, de postres, maduixes, galeta i crema catalana de mango.

Els assistents han pogut degustar les creacions elaborades pels nostres alumnes i les que han proposat alguns dels restaurants més coneguts del panorama gastronòmic actual. B-Delicious també ha ofert cates de vins, caves, licors i cerveses artesanes així com tallers i demostracions a càrrec de grans xefs.

La fira, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, ha tingut lloc lloc del 21 al 23 d’abril al Recinte de Montjuïc de Barcelona. L’entrada general ha tingut un cost de 8€ si s’havia adquirit abans del 20 d’abril i de 10€, si s’havia comprat a partir del dia 21. El cost del B-Delicious ha estat d’1€ per degustació gastronòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *