EUHT StPOL ingressa a la prestigiosa associació “HOTEL SCHOOLS OF DISTINCTION”

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Barcelona) ingressa com a membre fundador a la nova aliança global de les més prestigioses universitats hoteleres: HOTEL SCHOOLS OF DISTINCTION (HSD).
HSD té com a objectiu l’intercanvi d’alumnes i professors entre les 10 escoles que formen part de l’aliança global, així com fomentar la investigació, l’interncanvi de coneixement i les relacions amb les empreses líders del sector hoteler a nivell internacional.
De les escoles que formen part d’aquesta aliança destaquen “Hotel School The Hauge” (Holanda), IUBH Bad Honnef (Alemanya), Norwegian Hotel School. Stavanger (Noruega), Haaga Helia (Finlandia) o Florida International University  (EEUU). L’escola de Sant Pol, representada pel seu director Sr. Lluis Serra, és l’únic representant de la regió Sud d’Europa.
El pròxim 18 de març es realitza a Helsinki la primera junta formal de HSD amb els directors de les escoles representades. Paral·lelament, una representació de l’alumnat de cada una de les 10 universitats fundadores es conectarà per vídeoconferència per fer conjuntament la inauguració d’aquesta nova associació presidida per Dr. John Niser, d’ Indiana University at Purdue (EEUU).
Més informació a  www.hotelschoolsofdistinction.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *