La novetat en aquesta edició és la inclusió de la Gastronomia com a nova disciplina creativa.

El proper Dimarts 5 de Juliol de 2016 s’inaugura a La Roca Village la “pop-up” store que acull la 3ª edició de Barcelona Designers Collective. Es tracta de la plataforma de suport al disseny emergent amb vocació comercial que serveix com a eina al servei dels joves professionals que aposten pel camí de la autoedició i la marca pròpia a l’àmbit del disseny.

El projecte està impulsat per La Roca Village, i és el resultat del treball en comú i l’aliança entre La Roca Village i el FAD (Foment de les Arts i del Disseny), ambudes institucions són expertes en identificar i promoure el talent en el disseny.

La plataforma, en la seva 3ª edició, dona a conèixer, exposa i comercialitza les creacions de 62 joves talents. Es tracta d’una ample oferta que inclou moda i complements, joieria contemporània, art, disseny gràfic i artesania entre altres, i que en aquesta edició compta amb l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar per incorporar la gastronomia com a nova expressió creativa.

La novetat en aquesta edició es la inclusió de la Gastronomia com a nova disciplina creativa, fent un gest al nombrament de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.

Un equip d’estudiants de l’EUHT StPOL, acompanyats per la coordinadora del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, Panda Gay, han creat una selecció de tapes creatives realitzades amb productes de proximitat i inspirades amb Barcelona Designers Collective. Les creacions poden degustar-se en el gastro-bar ubicat en el mateix “pop-up” store, que estarà obert al públic fins el 16 d’Agost.

Panda Gay, com a organitzadora de la participació de l’EUHT StPOL a Barcelona Designers Collective va ser entrevistada a el diari La Vanguardia, pots llegir la entrevista aquí:

Barcelona Designers Collective 2016Entrevista Panda Gay

Més informació sobre Barcelona Designers Collective, fes clic aquí.

Revista Vanity Fair, secció Lifestyle, fes clic aquí.
Más información acerca Barcelona Designers Collective, haz clic aquí.

Fotografias de la inauguració de la “pop-up” store de La Roca Village: Barcelona Designers Collective:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *