El divendres 25 de novembre es va donar el tret de sortida a la campanya solidària de “El Gran Recapte”.

El projecte, promogut pel Banc dels Aliments, es celebra cada any amb l’objectiu de proporcionar ajuda alimentària a les persones més necessitades de Catalunya. Els alumnes de 4t curs del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística van formar part del voluntariat de la campanya al punt de recollida de la cadena d’alimentació BonArea de Sant Pol de Mar.

En aquest dia, els grans supermercats cedeixen espai als voluntaris, que aquest any han superat la xifra de 26.000, com a punt de recollida d’aliments que donen els compradors. Els volutnaris tenen la missió d’atendre i conscienciar als compradors perquè facin donatius, i classifiquen els aliments per lliurar-los el més aviat possible al Banc dels Aliments.

Un any més aquesta jornada s’ha convertit en una espectacular marató solidària en que desperta consciències per ajudar a la gent que més ho necessita.

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar s’ha volgut sumar a la convocatòria animant a tota la comunitat de l’escola a fer donatius i ha tingut reprentació amb voluntariat de l’escola.

Alumnes voluntaris de grau de "El Gran Recapte"

Alumnes voluntaris de grau de “El Gran Recapte”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *