El Sr. Taleb D. Rifai ha visitat el Museu del Turisme de Calella, l’únic del món dedicat a aquest sector

EUHT StPOL ha estat present durant la visita oficial a Calella del Sr. Taleb D. Rifai, Secretari General de la World Tourism Organization (UNWTO) i màxima personalitat de l’entitat. Lluís Serra, Director de l’EUHT StPOL, també ha participat a l’acte que ha consistit en una visita al Museu del Turisme, l’únic del món dedicat a aquest sector.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Calella, ha tingut lloc al Far, un entorn natural i emblemàtic del poble. El Sr. Rifai ha visitat la nostra comarca acompanyat d’una representació de la Delegació de la UNWTO formada per la Sra. Isabel Garaña, Directora Regional per a Europa de la UNWTO i la Sra. Egle Miskinyte, Membre del Gabinet del Secretari General i exalumna d’EUHT StPOL.

Unes 40 persononalitats han presenciat l’acte, que ha estat amenitzat per còctels i refrescos elaborats per l’EUHT StPOL. Entre les personalitats, destaquen membres del sector públic; de la Conselleria, de la Diputació de Barcelona, alcaldes del Maresme i membres del Consistori Calellenc. També hi han participat membres del sector privat com ara diversos organismes i grups empresarials.

La trobada ha culminat amb un dinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *