El director de l’escola, Lluís Serra,  i l’alumne del Postgrau en Direcció de Cuina de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, Vicente Gómez, van col·laborar al programa  ‘Matí a 4 Bandes‘ de ‘Ràdio 4‘ (rtve).

 
A l’espai, que estava dedicat a l’oferta acadèmica en gastronomia i cuina a Catalunya, van participar professors, directors i alumnes de diferents escoles i universitats parlant sobre l’auge del sector al territoria català i el creixent interès per estudiar programes de cuina, després dels mèrits aconseguits pels grans xefs de marca catalana com Ferran Adrià, els germans Roca, Carme Ruscalleda, entre molts més altres, ressaltant la importància i necessitat de formar-se i d’estudiar programes específics per aconseguir millors sortides professionals.

 

Sens dubte, la professió de cuiner passa per un dels seus millors moments, comptant amb el reconeixement social de la població i la consideració a nivell internacional del treball realitzat a Catalunya. El programa “Matí a 4 bandes” va voler donar protagonisme i veu als futurs xefs, actuals estudiants, en una tertúlia dedicada a la febre de ser cuiner.

 

Actualment, els programes en cuina i gastronomia que ofereix l’EUHT StPOL són:

 

 

 

 

 

 

Podeu escoltar la tertúlia clicant sobre la imatge, a partir del minut 17:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *