Com ja és habitual, l’EUHT StPOL organitza cada mes de febrer les conegudes JDP, amb l’objectiu de facilitar un període de pràctiques de final d’estudis als alumnes que acaben aquest curs acadèmic, possibilitant la futura incorporació a les seves plantilles.

 

 

 
Per a l’edició d’enguany, han participat els següents grups que són líders en el sector turístic: RITZ CARLTON, ACCOR HOSPITALITY, H10 HOTELS, BARCELO HOTELS & RESORTS, NH HOTELS, LUABAY HOTELS & LEISURE (ORIZONA), HOTELES CATALONIA, RIU HOTELS & RESORTS i SODEXO.

 
Durant aquestes dues jornades, els directors de recursos humans i responsables de selecció dels grups anomenats anteriorment, van realitzar la presentació de cada empresa als alumnes que acaben els estudis el mes de juny d’enguany, juntament amb alguns antics alumnes. En el transcurs de la tarda es van dur a terme les entrevistes personals amb els candidats. EUHT StPOL és l’Hotel–Escola de referència al sector des de 1966, manté una estreta relació tant amb els grups líders nacionals com amb els internacionals. Aquests grups participen a les JDP de forma rotativa, de manera que tots passen per les instal·lacions del campus, amb l’objectiu de seleccionar els seus futurs treballadors.

 
L’objectiu és aconseguir pràctiques per als alumnes que finalitzen estudis enguany, per tal d’ incorporar-se més endavant a les empreses, i començar un pla de carrera, una vegada hagin completat aquesta primera fase de forma satisfactòria.

 
L’esdeveniment va celebrar el seu desè aniversari en una jornada marcada per la recessió econòmica en la que es troba Espanya. Tal i com ha dit el director acadèmic del centre, el Sr. José Hernández: “Els nostres alumnes ho ténen més difícil que les promocions de fa cinc anys, per això han de demostrar tot el seu potencial des de les entrevistes que es duen a terme aquí, fins l’últim dia de les pràctiques.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *