El futur de la cocteleria es bat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar
20 febrer, 2020Cap a la cuina healthy: ingredients i tècniques de cocció
25 febrer, 2020El director de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) participa com a ponent a la 4a edició del HIP (Hospitality Innovation Planet) – Horeca Professional Expo que es duu a terme des del 24 fins el 26 de febrer de 2020 a Madrid. Sota el títol “Gamificació i hospitality” i juntament amb ENTI-UB, compartirà el resultat de la feina realitzada conjuntament per les dues universitats per millorar l’experiència dels clients d’hotels i restaurants a través de la gamificació.
L’EUHT StPOL (universitat pionera i de referència en hoteleria) i ENTI-UB (universitat pionera i de referència en videojocs) porten tres anys organitzant “jam sessions” entre els seus estudiants amb l’objectiu d’utilitzar la gamificació en el sector hospitality. A partir d’aquesta experiència conjunta, el director de l’EUHT StPOL, Lluís Serra, i el director acadèmic d’ENTI-UB, Oscar Garcia, participaran al HIP 2020 amb la ponència “Gamificació i hospitality”.
Serà avui dilluns 24 de febrer a les 18.30h en el marc del Hospitality Congress 4.0; el major congrés internacional sobre innovació i transformació del sector Horeca que es porta a terme coincidint amb el HIP. En la ponència “Gamificació i hosptiality” Serra i Garcia compartiran el resultat de la feina realitzada per millorar l’experiència dels clients d’hotels i restaurants o per solucionar problemes de gestió en el sector a través de la gamificació. Una iniciativa que obre noves portes a la innovació en el sector des d’una òptica digital i que aposta per estimular el comportament dels clients i treballadors de el sector hospitality i de la restauració.
Serious Games for hospitality
Una aplicació per controlar la quantitat d’aliments que hi ha a la nevera d’una cuina professional, una altra per a personalitzar els còctels segons les preferències de client o bé un joc per fer més amens els temps d’espera entre el servei d’un i altre plat en un restaurant. Aquestes van ser algunes de les idees de R + D que van sorgir durant la tercera edició de Serious games for hospitality celebrada el 6 d’abril de 2019 a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i que va comptar amb la participació d’alumnes de l’EUHT StPOL i ENTI-UB, organitzadors de l’esdeveniment.