Óscar Rivas, Assessor Financer, Ex Director Administratiu Internacional de Catalonia Hotels i professor de Gestió de Compres del Máster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de EUHT StPOL, ha impartit una sessió explicativa sobre la gestió de stocks a tots els alumnes del programa Tècnic en Gastronomia i Restauració.

Rivas ha teoritzat de forma genèrica sobre el sistema de la cadena de subministrament que s’aplica a les corporacions hoteleres de gran dimensió, els actors que hi intervenen (magatzem, departament de compres, encàrregs i departament d’administració) i la metodologia a seguir per l’èxit d’una cadena operativa.

 

La base d’un correcte funcionament de gestió d’stocks és disposar d’un procediment totalment marcat com a guia de treball i aplicar-lo de forma colaborativa entre els diferents departaments que el composen.

 

La sessió ha estat una introducció a la gestió de compres i stocks, amb l’objectiu de que els estudiants desenvolupin les seves pròpies eines per la correcta gestió d’stockssegons les necessitats estructurals del seu lloc de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *