La cuina de les herbes: Evarist March
12 novembre, 2013Classes magistrals del Mr. Nowlis a l’EUHTStPOL
27 novembre, 2013Óscar Rivas, Assessor Financer, Ex Director Administratiu Internacional de Catalonia Hotels i professor de Gestió de Compres del Máster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de EUHT StPOL, ha impartit una sessió explicativa sobre la gestió de stocks a tots els alumnes del programa Tècnic en Gastronomia i Restauració.
Rivas ha teoritzat de forma genèrica sobre el sistema de la cadena de subministrament que s’aplica a les corporacions hoteleres de gran dimensió, els actors que hi intervenen (magatzem, departament de compres, encàrregs i departament d’administració) i la metodologia a seguir per l’èxit d’una cadena operativa.
La base d’un correcte funcionament de gestió d’stocks és disposar d’un procediment totalment marcat com a guia de treball i aplicar-lo de forma colaborativa entre els diferents departaments que el composen.
La sessió ha estat una introducció a la gestió de compres i stocks, amb l’objectiu de que els estudiants desenvolupin les seves pròpies eines per la correcta gestió d’stockssegons les necessitats estructurals del seu lloc de treball.