Maito, el restaurant panameny amb segell #StPOLAlumni, entre els millors de Llatinoamèrica
23 novembre, 2021Els hotels més innovadors de la història
14 desembre, 2021El divendres 26 de novembre va tenir lloc l’acte de graduació de l’alumnat que va finalitzar els estudis a l’EUHT StPOL durant el curs acadèmic 2020/2021. L’esdeveniment, que per segon any consecutiu també es va poder seguir en directe a través de youtube, va comptar amb la presència del Sr. Pere Monje, director del restaurant barceloní Via Veneto, que va dictar la lliçó magistral de l’Acte de Graduació.
Pere Monje, director del restaurant Via Veneto, convidat d’honor a la graduació 2020/2021
Durant la lliçó magistral, Monje va repassar la trajectòria del restaurant Via Veneto, guardonat amb una estrella Michelin i tres Soles Repsol, i va recordar que ara més que mai és un bon moment per dedicar-se a l’hoteleria i la restauració. Segons Monje, la pandèmia de la Covid-19 i el confinament han fet que tothom s’hagi adonat de la importància dels restaurants i els hotels. I d’aquí el bon futur que li espera al sector.
Durant el seu discurs, i arran de la seva experiència, va compartir alguns consells amb l’alumnat que es graduava, com ara la necessitat de no oblidar que un restaurant o un hotel són també un negoci i cal saber gestionar-lo. I els va animar a liderar la transformació del sector hoteler i gastronòmic.
Primera Graduació amb programes online
Durant l’Acte de Graduació es va fer entrega dels diplomes a l’alumnat que el 2020/2021 va finalitzar els seus estudis de Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, Cicle Formatiu de Grau Mijtà en Gastronomia i Restauració, Master in Hospitality Management i el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
A més, per primera vegada, es van graduar els alumnes que van cursar els programes online com el Master in Hospitality Management online i el Postgraduate in Hospitality Management.
Així, any rere any, la xarxa d’antics alumnes de l’EUHT StPOL coneguda com a #StPOLAlumni va sumant nous membres.
Clàudia Masoni, premi extraordinari del Grau en Gestió Hotelera i Turística
El vicerector de Comunicació i Relacions Exteriors de la Universitat de Girona i delegat del rector de centres adscrits, el Dr Jose Antonio Donaire, va fer entrega del premi extraordinari del Grau en Gestió Hotelera i Turística al millor expedient acadèmic. En aquesta edició, el reconeixement va ser per a Clàudia Masoni, alumna de la promoció 2020/2021 del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística.
Doble diploma per a l’alumnat del grau universitari
Per quart any consecutiu, l’alumnat del Grau en Gestió Hotelera i Turística va rebre també un diploma atorgat per Hotel Schools of Distinction (HSD), anomenat “HSD Student Learning Visual Transcript”. Es tracta d’un diploma que acredita els objectius, les habilitats i els coneixements adquirits, consensuats i acreditats per deu de les millors universitats de direcció hotelera del món que formen part de la xarxa d’HSD, de la qual l’EUHT StPOL n’és membre fundador.