Els dies 7 i 8 de febrer s’han celebrat a l’escoles les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP). Les JDP és un dels esdeveniments més importants del curs que té com a objectiu principal la incorporació laboral dels alumnes que finalitzen els estudis aquest curs.

A les Jornades de Desenvolupament Professional l’escola rep a importants grups hotelers per reclutar als estudiants i perfilar un pla de carrera de sis mesos, que en la majoria dels casos acaba convertint-se en una contratació laboral.

El funcionament de les Jornades es desenvolupa durant tot el dia, en que durant el matí les empreses presenten les seves corporacions i plans de carrera que ofereixen, i durant la tarda es realitzen entrevistes als alumnes seleccionats prèviament.

L’esdeveniment, es celebra anualment, i escomença a treballar des de novembre, moment en que l’escola recopila els currículums dels alumnes per enviar-los a les empreses participants, en que els responsables de Recursos Humans vénen a Sant Pol ja sabent a quins alumnes volen entrevistar, segons els seus interessos i preferències de departament i ubicació de les pràctiques dels alumnes.

Un any més podem parlar d’èxit quantitatiu en entrevistes realitzades, aquí podeu veure les dades més destacades de les Jornades.

En aquesta edició, han assistit 12 grans cadenes hoteleres, han participat 81 alumnes que en total, han realitzat més de 380 entrevistes, en que en global, es calcula que cada alumne ha realitzat 4.71 entrevistes.

Ara és moment d’esperar les propostes finals que rebrà cada alumne per realitzar les pràctiques. Cal destacar, que les JDP són un recurs més per la obtenció de les pràctiques.

infografia-JDP

Vídeo de les Jornades de Desenvolupament Professional 2017:

Álbum de fotografies de les Jornades de Desenvolupament Professional 2017:
Jornadas de Desarrollo Profesional 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *