El passat 1 d’octubre va començar el nou curs acadèmic a l’EUHTStPOL, amb els programes formatius de Grau en Gestió Hotelera i Turística i el Tècnic en Gastronomia i Restauració. El dia 15 van començar també el Postgrau en Direcció de Cuina, el Master in Hospitality Management i el Postgrau en Direcció de Food & Beverage. Aquest any, l’escola compta amb més de 200 alumnes.

 
El Grau en Gestió Hotelera i Turística, és la única titulació oficial a Espanya de 240 ECTS en direcció hotelera, aquest any és el primer cop que es fa de manera bilingüe castellà-anglès.

 
També és el primer any que l’EUHT StPOL compta amb alumnes d’ERASMUS, concretament procedents de la Universidad de Haaga – Helia a Finlandia.

 
L’EUHT StPOL, porta des de 1966 apostant per la internacionalització i l’especialització dels seus alumnes. La seva estructura pionera, configurada com a Hotel-Escola universitari, guardonada per la FEHR en la categoria d’escoles  d’hosteleria, la ha convertit en líder formatiu des de fa més de 40 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *