La final del certamen, celebrada el passat cap de setmana a Mallorca, ha comptat amb la participació de 18 classificats, quatre dels quals són alumnes de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Jonatan Lozano, que cursa actualment el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, ha aconseguit el segon lloc del podi en el concurs #ProturChef2019.

Quatre alumnes de l’EUHT StPOL han participat aquest passat cap de setmana a les semifinals del 3r Concurs d’Escoles de Cuina #ProturChef2019: Jonatan Lozano, Oriol Peidró, Henrique Cortat i Pachi Rodríguez, estudiants del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i el seu corresponent en anglès, el Master in Culinary Arts and Kitchen Management.

Van decidir inscriure’s al concurs amb la voluntat d’aprofitar una nova oportunitat per seguir aprenent i explorar noves idees i propostes en el sector de la cuina, reconeixen. Segons indicaven les bases del concurs, van presentar un plat amb el bacallà com a ingredient principal i obligatori i una segona recepta de lliure elecció. I les seves propostes els van convertir en finalistes del concurs, celebrat al Protur Biomar Gran Hotel & Spa de Sa Coma, Mallorca.

Allà van elaborar en un màxim de 90 minuts les seves propostes de plat davant d’un jurat que va decidir que un d’ells, en Jonatan Lozano, passés a la fase final del concurs. I es va coronar com a segon classificat amb el plat titulat “pueblo limeño”.

Des de l’EUHT StPOL felicitem els quatre finalistes pel seu treball!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *