Representarà a l’Índia a la final regional d’Àsia del prestigiós concurs internacional de cuina S. Pellegrino Young Chef 2019-2020 Upmanyu ha estat alumne de la darrera edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL (Barcelona). El somni de convertir-se en el millor jove xef del món és, ara, una mica més a prop.

En Karan Upmanyu ha estat alumne de la darrera edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Des de l’EUHT StPOL ens fa molta il·lusió poder explicar que serà el xef que representarà a l’Índia a la final regional d’Àsia del S. Pellegrino Young Chef, que se celebrarà a Tòquio el proper 10 de setembre de 2019. Upmanyu competirà contra catorze xefs més de Filipines, Singapur, Tailàndia, Corea del Sud, Japó, Malàisia, Tailàndia i Indonèsia. És un dels 135 escollits a nivell mundial per participar en una de les 12 finals regionals de les quals en sortiran els participants que competiran per fer-se amb el títol del millor jove xef del món.

Shades of the desert

“Shades of the desert” és el títol del plat que Karan Upmanyu, guiat pel seu mentor Manu Chandra, presentarà davant del jurat de la final regional d’Àsia, que el valorarà en base a les anomenades “Regles d’Or” que regeixen aquest concurs internacional: habilitats tècniques, creativitat i conviccions culinàries personals.

Font: https://www.sanpellegrinoyoungchef.com/finedininglovers-award/asia

Si es converteix en el xef representant de la regió d’Àsia, participarà a la Gran final de  S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 que se celebrarà a Milà i en què es designarà al millor jove xef del món, així com els guanyadors del tres premis addicionals del concurs, relacionats amb la filosofia i explicació del plat, les habilitats tècniques i creativitat i la fusió de diferents cultures gastronòmiques.

Des de l’EUHT StPOL li desitgem molts èxits en aquest certamen i en el seu futur professional com a xef!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *