EUHT StPOL participó en las Jornadas Europeas de Empleo, en Teruel.
EUHT StPOL va participar a les Jornades Europees d’Ocupació, a Terol.
31 Maig, 2013
Racó de Can Fabes en el recuerdo
El Racó de Can Fabes en el record
16 Juliol, 2013
Mostrar tots

La 1a promoció de l’únic “Grau en Gestió Hotelera i Turística” d’Espanya s’incorpora al món laboral

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Barcelona), adscrita a la Universitat de Girona, porta des de 1966 formant a futurs professionals en adirecció d’hotels i restaurants. Gràcies al Pla Bolonya, es va poder crear l’únic Grau en Gestió Hotelera i Turística de l’Estat Español, la primera promoció del qual s’acaba d’incorporar al mercat laboral.

El grau, que des de 2012 s’imparteix anglès i espanyol, rep alumnes de 15 nacionalitats diferents i ofereix dos modalitats (1) direcció hotelera internacional, i (2) gastronomia, restauració i esdeveniments. Aquests graduats s’han format per ser directors d’hotel, directors de restauració o aliments i begudes i xefs executius, sent la primera titulació de carrera universitària oficial a Espanya que forma específicament per a aquestes sortides professionals.

Els alumnes que van escollir la modalitat en direcció hotelera internacional han aconseguit les seves pràctiques d’Adjunt al Director General als següents hotels:

– Sheraton Madrid Mirasierra Hotel&Spa *****

– RIU Puerto Valolarta (Mèxic) *****

– RIU Palace Cabo San Lucas (Mèxic)****

– Iberostar Playa Albufera (Mallorca)****

– Iberostar Playa de Muro (Mallorca)****

– Hotel Hiberus (Saragossa)****

– NH Ciutat de Mataró ***

– Oficinas centrales de Iberostar

– Barceló Valencia ****

– Barceló Punta Umbría ****

D’altra banda, els estudiants que van seleccionar la modalitat en gastronomia, restauració i esdeveniments, han aconseguit el seu pla de carrera professional amb càrrecs d’Adjunt de Director d’Aliments i Begudes o en el Departament de Cuina als següents hotels i restaurants:

– Hotel Mandarin Oriental de Barcelona *****GL

– Restaurant Moments (2 estrellas Michelin). Hotel Mandarin Oriental de Barcelona *****GL

– Restaurant Blanc. Hotel Mandarín Oriental de Barcelona *****

– Casino de Peralada

– Ristorante Parizzi (Parma)

Una vegada l’alumne finalitzi el seu període de pràctiques de 6 mesos amb un rendiment satisfactori, s’incorporarà a la plantilla de l’empresa amb contracte professional i entrarà dins del programa de formació per a futurs directius.

Aquestes pràctiques han estat possibles gràcies a l’estreta relació que EUHT StPOL té amb les diferents cadenes hoteleres. L’escola té convenis amb alguns dels millors grups hotelers mundials i una extensa xarxa de relacions sectorials. Anualment, EUHT StPOL celebra les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP), on els principals grups hotelers i de restauració visiten l’escola amb la finalitat de seleccionar als alumnes per oferir-los pràctiques i oportunitats d’incorporació a les seves respectives plantilles.

L’equip docent i administratiu de l’EUHT StPOL felicita a aquesta promoció i els desitja molt d’èxit en la seva carrera professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *