Joan Roca: el millor restaurant del món no existeix, és el que cadascú cregui que és.
29 abril, 2013Víctor Quinquillá, del restaurant “Lluerna” (1 estrella Michelin): intentem fer alta gastronomia assequible
6 maig, 2013Els passats 3 i 4 de maig es va reunir en EUHT StPOL la junta directiva d’EUHOFA International, l’associació internacional de directors d’escoles d’hoteleria, arts culinàries i turisme.
Aquesta associació està formada pels directors de les escoles d’hoteleria i arts culinàries més prestigioses del món. La seva junta directiva està formada per 11 membres, que representen 11 zones geogràfiques del món, i provenen de: Estats Units, Suïssa, Bèlgica, Països Baixos, Àustria, Alemanya, Mèxic, Austràlia, Finlàndia i Dinamarca. Algunes de les escoles que formen part són Ecole Hôtelière de Lausanne, Haaga-Helia, Johnson & Wales University o EUHT StPOL, el director de les quals Lluís Serra ostenta la posició de Vicepresidència.
EUHT StPOL va preparar un atapeït programa que va incloure una sessió de treball intensa durant el dissabte al matí i una oferta gastronòmica entre les quals destaquen la representació de plats de la cuina catalana i espanyola durant els menjars que es van celebrar a Sant Pol de Mar gràcies als seus alumnes i professors.