Des de Brasil fins a Taiwan, la Índia, Itàlia, Xile o Puerto Rico. Com a part del mòdul 4 centrat en la cuina d’esdeveniments, l’alumnat del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina ha preparat un bufet amb tapes creatives i receptes ancorades en els seus països d’origen.

La gastronomia es el senyal d’identitat d’una cultura, tradició i societat. Com a part del mòdul 4 del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina centrat en la cuina d’esdeveniments, els alumnes han preparat un bufet amb tapes i receptes ancorades als seus països d’origent.

Empanadas de pino elaborades pels alumnes de Xile, gallina rellena pròpia d’El Salvador, frijolada antioqueña o marranitas preparats pels alumnes de Colòmbia, mapo doufu com a recepta de Taiwan, kuandvi amb origen a l’Índia, ajoblanco o paella com a plats elaborats pels alumnes d’Espanya; el tiramisú preparat pels alumnes d’Itàlia i així fins una llarga llista de receptes i tapes pròpies de les diferents nacionalitats de l’alumnat del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina en la versió en castellà i anglès.

L’anomenat “bufet del món” és un testimoni més, en aquest cas de caràcter gastronòmic, de la internacionalitat de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *