Acte de Graduació 2016
21 Desembre, 2016
L’Hotel-Escola de Sant Pol ha participat de forma activa a FITUR
24 Gener, 2017
Mostrar tots

L’Agència Catalana de Turisme escull a l’H-E StPOL per la secció de restauració que oferirà a FITUR

8 afitur-catlumnes de Sant Polacompanyats dels professors Cap dels Departaments de Cuina i Restaurant, Alfons Llorente i Jordi Sala respectivament, serviràn a l’àrea de restauració reservada (Pati Gastronòmic) de l’stand que l’Agencia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya tindrà a FITUR.

Els alumnes participants, de 3r curs del Tècnic en Gastronomia i Restauració, serviràn i elaboraràn cada dia un menú diferent als convidats i representats de l’Agència Catalana de Turisme que assisteixin a la fira.

Durant els dies que es celebra la 37ª edició de FITUR, del 18 al 22 de Gener, participaràn més de 9500 empreses de 162 païssos i regions, en la que s’espera una gran xifra d’assistents, superant els  231.872 de la edició 2016.

FITUR, la Feria Internacional del Turismo organitzada por IFEMA, representa l’aparador del sector turístic mundial, on es mostren els últims avenços tecnològics i propostes de la indústria turística. A més, oferereix diferents forums d’anàlisi i de la actualitat del turisme, a través d’una intensa agenda de trobades, conferències i taules rodones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *