Deogracias Mellado, professor i col·laboraror de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i propietari de l’estudi Sicograf, ens mostra una nova publicació de més de 35 relats casos viscuts al llarg de la seva trajectòria professional.

El llibre “El lector entre líneas” recull relats novelats de casos pràctics grafo-psicològics, especialitat en què Deogracias juntament amb la seva filla Esther són especialistes. D’aquest forma aquesta lectura ens apropa a la importància de la psicomorfologia facial com a tècnica d’evaluació psicològica, que té com estudi les relacions entre la forma i estructura física de la cara junt amb la psicologia i la personalitat de la persona.

El proper Dimecres 11 de Maig de 2016 a les 19:00h es presentarà el llibre a la llibreria Alibri (Barcelona) on també es pot comprar.

Deogracias és llicenciat en Psicopedagogia i Psicologia, i professor de Recursos Humans. És autor dels llibres “Tratado de psicomorfología facial”, i “Manual práctico de psicología de la cara”, en què tracta la importància de les expressions facials en el sector de la Direcció Hotelera, la restauració, la gastronomia i el turisme en general, com professions en la què el tracte amb el client és de forma directa.

Veure la fitxa de “El lector entre líneas: las 5 leyes psicológias del Grafismo Escrito”

"El lector entre líneas" Deogracias Mellado"El lector entre líneas", Deogracias Mellado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *