Des de fa 11 anys, l’EUHT StPOL organitza cada mes de febrer les conegudes JDP (Jornades de Desenvolupament Professional) amb l’objectiu de facilitar un període de pràctiques de final d’estudis als alumnes que finalitzen curs acadèmic, possibilitant la futura incorporació a les seves plantilles.
Aquestes jornades esdevenen un punt de trobada entre empreses turístiques reconegudes mundialment, amb els millors hotels, complexes i restaurants, i els estudiants de l’escola amb l’objectiu de seguir-los formant, acostar-los al món professional real i ajudar-los a aprendre dia a dia sota la filosofia que practica l’EUHT StPOL, “aprendre fent”. Per a l’edició d’enguany, han participat 8 grups líders dins del sector turístic: The Ritz-Carlton, Iberostar Hotels, Barceló Hotels & Resorts, Riu Hotels & Resolts, Hilton Hotels & Resorts, Mandarin Oriental, H10 Hotels i NH Hotels.

Les jornades tenen una durada de 2 dies, on cada matí les empreses que participen a l’esdeveniment presenten les seves empreses, la seva filosofia i cultura de treball, i per la tarda entrevisten els estudiants dels diversos programes de l’EUHT StPOL. Aquest any s’ha efectuat una mitjana de 3 entrevistes per estudiant aspirant a aconseguir una entrada al món laboral.
L’EUHT StPOL és l’Hotel–Escola de referència al sector des de 1966 i manté una estreta relació tant amb els grups hotelers i turístics líders nacionals com amb els internacionals. Aquests grups participen a les JDP de forma rotativa, de manera que tots passen per les instal·lacions del campus, amb l’objectiu de seleccionar els seus futurs treballadors. Això constanta que les JDP són un recurs i una eina molt de potencial per tots els seus actors, que cal cuidar davant el context econòmic actual.

Disfruta del video resum de les JDP 2013:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *