Les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP)  tenen com a objectiu principal la incorporació laboral dels alumnes que finalitzen els estudis durant el curs actual.

Els dies 5 i 6 de febrer l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) ha celebrat una nova edició de les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP). Durant dos dies, prop de 90 alumnes de l’Hotel-Escola s’han entrevistat amb els responsables de recursos humans de grans cadenes hoteleres d’àmbit internacional. Concretament, en aquesta edició les JDP han comptat amb la participació de 12 grups hotelers: MARRIOTT International, MANDARIN ORIENTAL HOTEL GROUP, RIU Hotels & Resorts, SENATOR Hotels & Resorts, MELIÁ Hotels International, NH Hotel Group, IBEROSTAR Hotels & Resorts,  BARCELÓ Hotel Group, H10 Hotels, REAL Hotels & Resorts, EUROSTARS Hotel Company i PARADORES.

Durant els matins del 5 i 6 de febrer els representants de les cadenes i grups hotelers van presentar als estudiants la filosofia d’empresa i plans de carrera, mentre que a la tarda els alumnes van assistir a les entrevistes personals que tenien concertades amb els representants de cadascuna de les empreses, que prèviament havien rebut i valorat els seus currículums.

En total, durant els dos dies de les JDP les empreses van realitzar més de 400 entrevistes als alumnes dels diferents programes acadèmics de l’EUHT StPOL: el Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, el doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració i els màsters en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i en Hospitality Management. Una xifra que significa una mitjana de 5 entrevistes per alumne, arribant a un màxim de més de 9 entrevistes de mitjana en el cas dels alumnes del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística.

Juntament amb les JDP, els propers dies l’Hotel-Escola rebrà la visita de més cadenes hotelers que també presentaran les opcions de pràctiques i oportunitats laborals als alumnes de l’EUHT StPOL. Es tracta, entre d’altres, de SELENTA GROUP, IKOS RESORTS, MANDARIN ORIENTAL LONDRES i ACCOR HOTELS (aquest últim en relació als hotels Fairmont Rey Juan Carlos I i Pullman Skipper, ambdós a Barcelona).

Les Jornades de Desenvolupament Professional de l’EUHT StPOL comptem amb més de 15 anys de trajectòria i representen un aparador per als estudiants de l’EUHT StPOL a més de ser una font de talent per a les empreses.

infografia-JDP_CAT-19

Imatges de les Jornades de Desenvolupament Professional 2019:

Jornadas de Desarrollo Profesional 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *