Lluís Serra, director de l’EUHT StPOL, escollit President d’EUHOFA International, la primera associació internacional d’escoles d’hoteleria
12 desembre, 2019“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”
14 gener, 2020La xef Carme Ruscalleda va dictar la lliçó magistral de l’Acte de Graduació 2019, que es va celebrar a les instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i en el qual es van lliurar els corresponents diplomes als alumnes del grau en gestió hotelera i turística, del cicle formatiu de grau mitjà en gastronomia i restauració i dels màsters en hospitality management i en arts culinàries i direcció de cuina. Durant l’esdeveniment, es va fer un reconeixement a la xef Carme Ruscalleda pel seu paper i el del restaurant Sant Pau a la formació de joves xefs acabats de sortir d’escoles com l’EUHT StPOL.
L’acte de graduació marca el final d’una etapa i l’inici d’una altra: els alumnes que van finalitzar els estudis al 2019 es converteixen en membres de la xarxa d’Alumni de l’EUHT StPOL. Així ho van fer els alumnes que el passat divendres 13 de desembre van recollir el corresponent diploma de graduat en el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració, el màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (en anglès i en castellà) i el màster en Hospitality Management.
Per segon any consecutiu, l’alumnat graduat en Gestió Hotelera i Turística va rebre un diploma atorgat per Hotel Schools of Distinction (HSD), anomenat “HSD Student Learning Visual Transcript”, que acredita els objectius assolits pels alumnes així com les habilitats i coneixements adquirits, consensuats per deu de les millors universitats i escoles de direcció hotelera del món que formen part de la xarxa d’HSD; de la qual l’EUHT StPOL n’és membre fundador.
Carme Ruscalleda, convidada d’honor
L’Acte de Graduació 2019 va comptar amb la presència de la xef Carme Ruscalleda, convidada d’honor, que va dictar la lliçó magistral i a la qual des de l’EUHT StPOL se li va reconèixer el seu paper i el del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar en la formació de joves xefs acabats de sortir d’escoles com aquesta.
De fet, antics alumnes de l’EUHT StPOL que van compartir moments amb la xef Carme Ruscalleda al restaurant Sant Pau li van dedicar unes paraules a través d’un vídeo. Entre ells, José Carlos Fuentes, xef del Club Allard (Madrid) amb una estrella Michelin; José Miguel Gómez, cap de partida de l’àrea de producció d’El Celler de Can Roca, restaurant amb tres estrelles Michelin; Miquel Antoja, empresari; o Alain Guiard; xef, assessor i propietari de diferents conceptes de restauració a Barcelona; entre d’altres.