8 alumnes de Sant Pol acompanyats pels professors Caps del Departament de Cuina i Restaurant, Alfons Llorente i Jordi Sala respectivament, han participat a l’àrea de restauració reservada (Pati Gastronòmic) de l’stand que l’Agencia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha ocupat a FITUR.

Amb l’eslògan “Catalunya és casa teva”, l’Agència Catalana de Turisme s’ha presentat a un stand on els visitants han pogut experimentar diferents experiències de la zona així com mostrar la diversitat d’experiències turístiques de Catalunya. En la promoció de Catalunya no podria faltar la Gastronomia catalana, així que en el mateix stand es va habilitar una zona de restauració (Pati Gastronòmic), en la que aquest any l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ha participat com a colaborador.

Els alumnes que hi han participat són del 3r curs del programa de Tècnic en Gastronomia i Restauració, s’han encarregat d’elaborar i servir el menú del dimecres, dijous i divendres als convidats representants de l’Agència Catalana del Turisme que han assistit a la fira.

Cada dia s’ha elaborat un menú degustació de plats catalans diferent elaborat amb productes locals i s’ha servit a un total aproximat de 650 comensals, que han pogut degustar les propostes fetes pels alumnes.

IMG-20170117-WA0003

La sensació i conclusions dels alumnes i professors participants és la satisfacció d’haver pogut participar a un esdeveniment tant especial com a aparador turístic mundial, a més de les nombroses felicitacions rebudes per la feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *