Óscar Mayer, exalumne de l’anterior edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, l’ha acompanyat ja que actualment forma part del seu equip de cuina

 

P1170433

Coincidint amb la recent notícia de que el ‘Restaurante Disfrutar’ ha debutat en el lloc nº 55 de la prestigiosa llista The World 50’s Best Restaurants, l’EUHT StPOL ha rebut la visita d’Oriol Castro, exbulli i cuiner i propietari – juntament amb Mateu Casañes i Eduard Xatruch – de l’anomenat restaurant, situat a Barcelona.

Els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina han gaudit d’una sessió demostrativa de més de dues hores en la què el xef els ha mostrat els processos d’elaboració dels plats estrella del ‘Restaurante Disfrutar’ i del ‘Restaurante Compartir’ (Cadaqués).

Sessio

A més a més, Oriol Castro ha compartit amb els alumnes els seus coneixements en noves tècniques de gestió en el món de la restauració, element clau per l’èxit dels seus dos projectes.

Óscar Mayer, exalumne de l’anterior edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, ha acompanyat a Oriol Castro durant tota la jornada ja que actualment forma part del seu equip de cuina.

 

 

Sobre el ‘Restaurante Disfrutar’

El ‘Restaurante Disfrutar’ (Barcelona) va néixer l’any 2014 de la mà de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Els tres xefs, que es van conèixer i formar professionalment a elBulli, són també els propietaris del ‘Restaurante Compartir’, ubicat a Cadaqués.

Des de la seva creació, el ‘Restaurante Disfrutar’ ha rebut un gran nombre de reconeixements dins del món de la gastronomia i la restauració. Entre ells, la seva primera Estrella Michelin de la Guia Michelin, l’any 2015, o el premi a Millor Nou Restaurant d’Europa per Opinionated About Dining, l’any 2016.

Recentment, el ‘Restaurant Disfrutar’ s’ha estrenat a la llista 51-100 de The World’s 50 Best Restaurants aconseguint la 55ª posició i ha estat reconegut amb el premi The Miele One To Watch al restaurant amb més potencial de l’any, també de la mà de The World’s 50 Best Restaurants.

El ‘Restaurante Disfrutar’ es caracteritza per la seva cuina mediterrània i avantguardista i destaca per gran personalitat dels seus plats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *