L’empresa Mapal Software ha desenvolupat “GirNet”, una eina online especialitzada en restauració organitzada

Els alumnes del Màster en Hospitality Management han rebut una classe teòrico-pràctica sobre busniness intelligence. Carlos Gamallo, director comercial, de marketing, ventes i comunicació de Mapal Software ha estat l’encarregat d’impartir-la.

P1170902Gamallo ha presentat “GirNet”, un producte únic especialitzat en restauració organitzada que està triomfant entre grans cadenes com La Tagliatella, Udon, Ginos… També té presència en grups de renom com elBarri Adriá. A banda de conquistar el territori espanyol, s’està fent reconeguda en països com Polònia o EEUU.

“GirNet” és una eina online de gestió del Back Office per a restaurants que aplica l’aproximació científica, matemática i el coneixement de negoci. Així, fa més eficients i ràpides tasques que generalment es fan amb Microsoft Excel o, inclús, a mà i que comporten hores de feina.

Els alumnes de l’EUHT StPOL han pogut provar-la en una sessió que s’ha dividit en dues parts. Duran la primera d’elles, s’ha donat a conèixer la història de l’eina, que va néixer a Espanya sent el projecte d’una startup. L’explicació teòrica ha servit, també, per explicar el funcionament del producte al món laboral.

La segona part, ha consistit en l’aplicació pràctica de l’eina. Els alumnes han pogut fer una previsió de ventes i organitzar un torn utilizant el producte. Posteriorment, s’ha fet una comparació del resultat final d’una mateixa tasca feta a ma i amb “GirNet”.

Gamallo ha destacat la importància d’ensenyar metodologies com la de “GirNet” en centres com l’EUHT StPOL per tal que els alumnes tinguin coneixement de les facilitats tecnològiques que poden trobar actualment a l’entorn laboral.

Per la seva banda, els alumnes han valorat molt positivament la visita de Carlos Gamallo. “Crec que és molt interessant conèixer l’existència de programes com ‘GirNet’”, ha dit Elena Gobetti (Itàlia). Ha afegit que “gràcies a aquestes aplicacions podem planejar en mitja hora el que normalment suposa una inversió de fins a una setmana de feina”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *